Antena Căutare

Horoscop 21 ianuarie 2021. Succesul este aproape pentru Tauri. Ce se întâmplă cu Fecioarele

Astrologii spun că astăzi se pot întâmpla tot felul de evenimente neaștepate. Iată ce spune horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 21 ianuarie 2021. Ce spun astrele Galerie
Horoscop 21 ianuarie 2021. Ce spun astrele

Vom trece mai ușor peste această zi dacă nu vom căuta un țap ispășitor și vom realiza că nimeni altcineva nu e responsabil pentru nervii noștri.

Horoscop 21 ianuarie 2021 Berbec

Berbec. Acceptă că sunt rezultate pe care nu le poți controla mai ales când vine vorba de bani. Ești dispus să faci orice pentru a-ți mări veniturile, dar contul din bancă reflectă stima ta de sine. Așa că, dacă nu știi cât valorezi, Universul întârzie să-ți crească încasările.

Horoscop 21 ianuarie 2021 Taur

Taur. Vești bune pentru nativii acestei zodii, mai ales pentru cei care s-au dedicat trup și suflet unui proiect care acum pare că a ajuns la apogeu. Succesul este foarte aproape.

Horoscop 21 ianuarie 2021 Gemeni

Gemeni. Se pot întâmpla anumite incidente care te forțează cumva să dai piept cu răni emoționale mai vechi. Totuși, în loc să te enervezi și să le interpretezi ca pe ceva rău, mai bine privește-le ca un dar.

Citește și: Horoscop 2021 previziuni. Anul 2021 o să fie cel mai bun pentru aceste 3 zodii! Ce surprize urmează

Horoscop 21 ianuarie 2021 Rac

Rac. Prieteniile tale trec printr-un moment al adevărului. Cineva își dă arama pe față. Totuși, când o face nu-i căuta scuze. Dacă tu ești sincer, deschis și atent la nevoile celorlalți, nu e cazul să t emulțumești cu mai puțin.

Horoscop 21 ianuarie 2021 Leu

Leu. Pe plan profesional nu e cazul să dărâmi tot ce ai construit doar pentru că nu mai suporți să ai atât d emulte responsabilități pe cap. Iar pe plan sentimental, pentru unii Lei se pare că sunt relații care ajung la final.

Horoscop 21 ianuarie 2021 Fecioară

Fecioară. Ai un chef nebun să o iei pe un alt drum, dar din păcate nu poți să bați din palme și să scapi de ce își cere situația actuală să faci.

Horoscop 21 ianuarie 2021 Balanță

Balanță. Atmosfera se încinge și astăzi și se pare că frustrarea e sursa tuturor relelor. În loc să dai pe cineva afară din casă, e mai bine să te detașezi și să nu iei decizii la cald.

Horoscop 21 ianuarie 2021 Scorpion

Scorpion. În cazul în care nu-ți mai găsești locul într-o relație sau într-o asociere, nu este de mirare că vrei să-i pui capăt. Ești dispus să renunți la orice contract te îngrădește.

Horoscop 21 ianuarie 2021 Săgetător

Săgetător. La locul de muncă sunt naumite activități care sunt depășite și care nu fac altceva decât să-ți resteze inutil timpul. Fă tot ceea ce poți să-ți resetezi agenda. De asemenea, să știi că nu e treaba ta să rezolvi toate problemele.

Horoscop 21 ianuarie 2021 Capricorn

Capricorn. Vrei să fii lăsat în pace să creezi, dar ai facturi d eplătit și nu îți permiți acest lux. Sau poate că pur și simplu vrei să-și schimbi modul în care te adresezi publicului.

Horoscop 21 ianuarie 2021 Vărsător

Vărsător. Casa ar putea fi un pic cam mică și neîncăpătoar epentru energia ta debordantă, iar unii vărsători vor să se mute, dar din păcate iau cu ei grijilie, oriunde s-ar duce.

Citește și: Horoscop chinezesc 2021. Anul Bivolului de Metal. Zodiile trec prin numeroase provocări

Horoscop 21 ianuarie 2021 Pești

Pești. Când ceva nu merge nu forța nota. Sunt șanse mari ca toată ziua să fie presărată cu evenimente și vești care îți întrerup munca și liniștea.

Rețetă de spaghete în sos de roșii cu fructe de mare, prepatrată de Chef Nicolai Tand la Neatza cu Răzvan și Dani... Horoscop 22 ianuarie 2021. Scorpionii se pot muta din țară, află ce se întâmplă cu Berbecii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x