Antena Căutare

Horoscop 27 ianuarie 2021. Taurii nu au stare deloc, află ce se întâmplă cu Scorpionii

Astăzi avem parte de o zi intensă, plină de pasiune și sex-appeal, dar presărată și cu crize emoționale, gelozie și infidelitate.

horoscop
Horoscop 27 ianuarie 2021 | profimedia

Universul ne va reaminti astăzi că nemulțumitul rămâne fără dar. Așa că dacă nu suntem mulțumiți cu cee ace avem, e posibil să îl pierdem.

Horoscop 27 ianuarie 2021 Berbec

Azi ai șansa de a depăși un obstacol pe plan profesional sau o problemă mai veche cu un șef. De asemenea, vei da piept cu fricile tale în legătură cu banii și este foarte posibil să îți dorești cu ardoare să te îmbogățești, dar în interiorul tău să nu te crezi în stare.

Horoscop 27 ianuarie 2021 Taur

Ești foarte curios și nu ai stare astăzi deloc. Te poți aprinde din cauza unor principii sau promisiuni care nu au fost respectate. Relațiile personale sunt de asemenea super intense și nu ar fi o mirare să amâni o schimbare de teama de a nu-ți pierde partenerul.

Horoscop 27 ianuarie 2021 Gemeni

Dacă ești singur, e foarte posibil să fii atras ca un magnet de o persoană nouă. Alți Gemeni au parte de momentul adevărului atunci când sunt puși față în față cu un fost iubit. Îți mai pot da târcoale și niște probleme mai vechi cu banii.

Horoscop 27 ianuarie 2021 Rac

Îți dorești din toată inima conexiune și apropiere în interacțiunea cu ceilalți, dar este clar că nu primești pe cât oferi. Drept urmare, mulți Raci amenință astăzi cu despărțirea sau ruperea unei asocieri.

Horoscop 27 ianuarie 2021 Leu

Sunt mulți Leii cărora experiențele de la muncă sau probelemele de sănătate le lasă un gust cam amar. Au tot primit avertismente în acest sens în ultima vreme, însă au băgat mizeria sub preș. Astăzi nu mai au încotro.

Horoscop 27 ianuarie 2021 Fecioară

Unii nativi pot fi implicați într-o poveste foarte intensă, cu o persoană influentă care deține putere. Totuși aceasta ar putea să nu fie cea mai sănătoasă alegere din punct de vedere emoțional. Alte Fecioare pot declanșa un război doar pentru că sunt ignorate.

Horoscop 27 ianuarie 2021 Balanță

În cazul în care acasă este deja liniște și pace și nu ai simțit că ți se dă lumea peste cap în ultima vreme, poți răsufla ușurat. În caz contrar, nu vei scăpa de luptele pentru putere în cuplu și de discuții aprinse cu rudele.

Horoscop 27 ianuarie 2021 Scorpion

Ai un magnetism aparte și cei din jur vor să își croiască drum către inima ta. Totuși, atitudinea ta de războinic și tonul agresiv pe care comunici, îi poate pune pe ceilalți pe fugă.

Horoscop 27 ianuarie 2021 Săgetător

Financiar este o zi plină de suișuri și coborâșuri și poți trece rapid de la o stare de mulțumire și satisfacție, la una de nervi. Poate că ai în plan o mărire de salariu, dar nu o obții pe cât de repde ți-ai dori.

Horoscop 27 ianuarie 2021 Capricorn

De obicei ești rațional și iei lucrurile pas cu pas. Astăzi se pare că te încearcă un sentiment nou, ca un soi de obsesie. Așa că dacă nu îți convine ceva și nu ai încredere în cineva din viața ta actuală, e posibil să răbufnești.

Horoscop 27 ianuarie 2021 Vărsător

Nu poți scăpa din mrejele unei iubiri secrete. Totuși, momentan nu ajută la nimic dacă dai ultimatumuri și îi ceri celuilalt să aleagă, ori cu tine, ori deloc.

Horoscop 27 ianuarie 2021 Pești

O prietenie te poate face astăzi să treci prin toate stările. Alți Pești așteaptă să primească o sumă mare de bani și din cauza nerăbdării și a presiunii pe care o pun, pot arunca totul în aer.

Rețetă de chifteluțe din orez cu carne de pui, preparată de Chef Nicolai Tand la Neatza cu Răzvan și Dani... Prognoza meteo 27 ianuarie 2021. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x