Antena Căutare

Horoscopul zilei de 5 martie. Planeta Venus a intrat în Taur. Zodiile care se vor îmbogăți în următoarea perioadă 

Ziua de 5 martie aduce vești bune pentru multe zodii din horoscop, întrucât vor fi preocupate de chestiuni ce țin de familie, dar și de situația financiară, care are mari șanse să se îmbunătățească, întrucât Venus, planeta iubirii și a banilor, a intrat în Taur. 

Berbec - e o zi în care vrei să stai în intimitate, departe de lumina reflectoarelor. În perioada următoare sunt șanse să-ți mărești veniturile.

Taur - vei fi mai curios și mai vorbăreț ca niciodată. Deși romantismul e în floare, evită să fii posesiv până pe 4 aprilie.

Gemeni - în următoarele zile îți va fi tot mai greu să-ți exprimi sentimentele. În ciuda personalității tale, solitudinea îți va face bine.

Află care sunt previziunile pentru celelalte zodii, în clipul de mai sus!

Adda și-a speriat soțul, în direct, la „Neatza cu Răzvan și Dani”, mai ceva decât în „Asia Express”, sezonul 3! Ce greșe... Amalia Bellantoni a intrat în cursa pentru ”cea mai sexy mămică”! Sicilianca are probleme din cauza coronavirusului: ”Câ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x