Antena Căutare

Horoscopul anului 2018. Află ce surprize te așteaptă! Berbecilor, voi veți avea parte de un an excelent!

Berbec. Se anunță un an foarte bun. Astrele îți vor aduce pace, dragoste, oportunități și bani, însă va trebui să lupți pentru fiecare dintre ele.

Berbec. Se anunță un an foarte bun. Astrele îți vor aduce pace, dragoste, oportunități și bani, însă va trebui să lupți pentru fiecare dintre ele.

Ce ți-au rezervat astrele în noul an, află din clipul de mai jos!

Diminețile românilor vor avea din nou iz de voie bună, mai ales că Răzvan, Dani și gașca lor sunt pregătiți după vacanță să dea din nou deșteptarea în stilul inconfundabil. Vlăduț, Flavia, Amalia, dar și Cătălin Oprișan sunt și ei gata de start în noul an, mai ales că începutul lui 2018 este unul cu totul și cu totul special pentru „Neatza”.

Emisiunea va aniversa în februarie 10 ani de existență, astfel că începutul de an se anunță un maraton de surprize, invitați speciali și momente memorabile

Primele declarații ale Flaviei după excursia din Miami: ”A fost o cea mai tare vacanță din viața mea. Mi-a făcut și un t... Pizza cu fitze. O rețetă cu fructe de pădure, care merită încercată după atâtea zile de sărbătoare și de festin culinar!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x