Antena Căutare

Horoscopul zilei 29 octombrie 2020. Nativii din zodia Berbec acceptă situații de compromis , află ce se întâmplă cu Fecioarele

Bianca Nuțu, specialist în citirea eu-lui și pasionată de astrologie, prezintă la "Neatza cu Răzvan și Dani" horoscopul acestei zile. În weekend se anunță o perioadă destul de complicată.

Horoscopul zilei 29 octombrie 2020
Veștile de astăzi nu sunt rele, mai ales că luna se va muta în curând în Berbec. | Antena 1

În weekend o să fie o perioadă destul de complicată. Astăzi însă poți reacționa impulsiv, deci nu este momentul pentru discuții serioase.

Berbec

Astăzi îți este foarte greu să spui nu și să accepți unele situații de compromis. Ești dispus să îți calci mândria în picioare sau să te întinzi mai mult decât îți este plapuma.

Taur

Este posibil să revină la suprafață amintiri mai vechi, iar dacă o persoană din trecut reapare în viața ta, este semn că trebuie să luați lucrurile ușor și să încercați să reveniți la sentimente mai bune.

Gemeni

Reiei o discuție cu un prieten sau reevaluezi o situație. Dacă nu te temperezi, felul în care reacționezi poate fi considerat deplasat.

Rac

Ești ambițios, inspirat, dornic de muncă și totuși nu înțelegi de ce lucrurile nu se leagă pe plan profesional. Până pe 13 noiembrie nu este bine să iei decizii importante.

Leu

Dacă cineva îți cere părerea, nu te grăbi. Pe plan profesional, încearcă să-ți păstrezi bunul simț.

Fecioară

Trebuie să te ocupi de o problemă financiară pe care tot ai amânat-o sau este nevoie să lămurești situația cu un partener din trecut, care brusc a devenit foarte gelos.

Balanță

Ești predispus să acționezi din impuls. Apelează în această perioadă la diplomație și respect.

Scorpion

Taie de pe listă prietenii care te sună numai atunci când au probleme și trebuie să se plângă. Nu te angaja să faci drumuri de dragul jobului, dacă nu ai nicio idee despre ce ai de făcut.

Săgetător

Este o perioadă în care îți amintești de o persoană din trecut, iar sentimentele față de ea sunt aduse la suprafață. Analizează faptele la rece și amână pentru o perioadă deciziile radicale.

Capricorn

Tendința este să bați cu pumnul în masă. Trebuie să începi să recunoști când o situație te depășește și ai nevoie de ajutorul financiar al celor dragi.

Vărsător

Glumele tale sunt cam deplasate și pot deranja. Ești prea implicat ca să poți să dai dovadă de imparțialitate.

Pești

Există o oportunitate financiară de care se pare că nu ești conștient. Trebuie să ieși din zona de comfort și cu siguranță vei reuși.


Chef Nicolai Tand se alătură matinalului de la Antena 1, Neatza cu Răzvan şi Dani... Prognoză meteo 29 octombrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x