Căutare Live

Horoscopul zilei 11 decembrie 2020. Săgetătorii pot primi o sumă de bani

După problemele amoroase de ieri, astăzi suntem ceva mai bine pentru că ne recăpătm curajul. În plus, suntem foarte încăpățânați și trebuie să știți că surprizele se vor ține lanț și va fi nevoie să dăm dovadă de multă flexibilitate.

Horoscopul zilei 11 decembrie 2020. Săgetătorii pot primi o sumă de bani

profimedia

Relațiile sunt pe alocuri furtunoase, imprevizibile și chiar haotice pentru unii, asta pentru că predispoziția este să fim rebeli și să facem exact pe dos decât ce se așteaptă de la noi.

Horoscop 11 decembrie 2020 Berbec

Astăzi poți fi pus în situația de a lăsa mândria deoparte, dar să știi că este înspre binele tău. Vestea bună este că îți recapeți motivația și entuziasmul. Spre după-amiază ești mai sensibil și ceva mai vulnerabil.

Horoscop 11 decembrie 2020 Taur

Evită să bați din picior ca un copil astăzi, mai ales când oamenii dragi îți spun că au pretenții de la tine. Dacă o fac este pentru știu că te poți ridica la înălțimea așteptărilor lor. De asemenea, nu mai ezita să trimiți un mesaj unei persoane importante din viața ta.

Horoscop 11 decembrie 2020 Gemeni

S-ar putea să nu te simți în apele tale astăzi și starea ta de sănătate să îți dea ceva bătăi de cap. Nu ai chef să ridici niciun deget, nici la birou și nici acasă și este de așteptat ca stresul să ajungă la cote maxime, dar ține doar de tine să te relaxezi mai mult.

Horoscop 11 decembrie 2020 Rac

Dacă ai copii, este frustrant că doar tu trebuie să te ocupi de creșterea lor. Mereu intervine ceva în agenda partenerului și te lasă baltă. Alți Raci vor să lucreze pe cont propriu la un proiect pentru că aparent colegii mai mult îi încurcă.

Horoscop 11 decembrie 2020 Leu

Este posibil ca astăzi să ai parte de o situație neașteptată pe plan profesional și asta să te agite foarte tare. De parcă nu ar fi de ajuns, cei de acasă se simt neglijați și te solicită și ei. Din fericire, folosindu-te de magnetismul tău, rezolvi astăzi orice problemă.

Horoscop 11 decembrie 2020 Fecioară

Afli o veste care te dezamăgește puțin. De asemenea, nu este exclus să fi stresat din cauza unei călătorii sau să fi nevoit să anulezi una. Pe plan personal, ar fi recomandat să verifici dacă nu exagerezi cu atașamentele emoționale.

Horoscop 11 decembrie 2020 Balanță

Ți-ai aglomerat programul peste măsură, iar acum nu ți-a rămas timp să te bucuri de nicio plăcere. Dacă ai câștigat bani dintr-o sursă dubioasă, poate un concurs sau o sponsorizare, acționează cu mult realism.

Horoscop 11 decembrie 2020 Scorpion

Există o anumită persoană în viața ta care te provoacă în mod constant. Cu toate acestea, te atrage ca un magnet. Tot azi unii vor considera că exagerezi, că ai standarde prea înalte, dar asta nu înseamnă să renunți la adevărul tău.

Horoscop 11 decembrie 2020 Săgetător

Colegii de la muncă își dau arama pe față. Sunt șanse să fi plăcut surprins, dar nu este exclusă nici posibilitatea să te întristeze. De asemenea, unii Săgetători sunt uimiți de schimbările salariale, care pot fi fie bune, fie rele.

Horoscop 11 decembrie 2020 Capricorn

Durează mult timp să capeți încredere în cineva, iar astăzi cresc riscurile să regreți că ai investit atât de mult emoțional într-un prieten. Indiferent de ce s-ar întâmpla, nu uita că ai și alte opțiuni și nu este cazul să bagi pe toată lumea în aceeși oală.

Horoscop 11 decembrie 2020 Vărsător

Cineva de acasă s-ar putea să facă o nebunie doar ca să-ți atragă atenția. Te-ai focusat atât de mult pe muncă, încât partenerul, părinții sau copiii, nu se mai simt văzuți. Și totul va fi bine dacă ajungeți la un numitor comun și accepți să cazi la o învoială.

Horoscop 11 decembrie 2020 Pești

Vestea bună este că ți se poate aproba o mărire de salariu sau cel puțin ai ocazia să ceri prețul corect pentru munca ta. Totuși, comunicarea este haotică astăzi, tocmai de aceea este esențial ca orice înțelegere să fie parafată în scris.

Rețetă de antricot de vițel cu ceapă și sos de rodie, gătită de Vlăduț la Neatza cu Răzvan și Dani... Prognoza meteo 11 decembrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi...
Zodii norocoase în dragoste pe data de 3 octombrie 2022. Nativii care își găsesc sufletul pereche
Astrele spun că există trei zodii cu adevărat norocoase în dragoste pe data de 3 octombrie...
Horoscopul zilei de 3 octombrie 2022. Leii primesc o sumă importantă de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 3 octombrie 2022 aduce schimbări în viața nativilor din zodiac. Planetele...
Ultimele știri
x