Live acumChefi la Cutite (r)
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Horoscopul zilei, 11 mai 2020. Nativii Vărsător renunţă la responsabilități. Ce zodii au probleme financiare

Horoscopul zilei de 11 mai 2020 vine cu vești importante pentru zodii, dar și cu probleme financiare.

Invitată la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, Bianca Nuțu a prezentat horoscopul zilei de 11 mai 2020. Potrivit acesteia, astrele arată că relațiile sunt destul de dificile, cele abuzive se pot rupe.

Astăzi, felul în care comunicăm poate da naștere unor tensiuni și ne putem simți presați să luăm decizii urgente.

Horoscopul zilei de duminică, 10 mai 2020. Două zodii, noroc incredibil la bani dacă țin seama de sfaturile astrologice! Un sfârșit de săptămână favorabil

HOROSCOP ZILNIC. HOROSCOP 11 MAI 2020

BERBEC

Financiar vorbind, nu ai o abordare practică și poți comite cateva greșeli dacă te pripești. În curând, vei reevalua banii, timpul sau sau energia.

TAUR

Este cazul să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă profesional ești pe drumul cel bun. Dacă lucruruile nu funcționeaza, nu lua măsuri radicale.

GEMENI

Dimineața te simți presat să termini ceva. În următoarele luni, lecția ta este să revizuiești dacă ideile, mentalitatea sau felul în care gândești te țin sau nu pe loc.

RAC

Atașamentele nesănătoase se vor rupe, chiar dacă până acum ai ținut cu dinții de ele. Obiceiuri care nu îți fac bine, încep să se curețe.

LEU

Predispoziția este să redefinești o relație importantă și să dai spațiu unei persoane. Nevoile pe care le aveai de la un prieten, de la un asociat sau de la orice altă persoană dragă, nu mai sunt de actualitate.

Horoscop weekend 8-10 mai 2020. „Suișuri” și „coborâșuri” pentru trei zodii încăpățânate! Sfat: lăsați deoparte activitățile care nu au direcție clară

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani ca să afli ce ți-au pregătit astrele, în funcție de zodie.

Video