Antena Căutare

Horoscopul zilei 11 noiembrie 2020. Berbecii au parte de discuții aprinse pe tema banilor, află ce se întâmplă cu Gemenii

Azi trebuie să ai grijă la ceea ce îți dorești, există șanse mari ca acele lucruri să se îndeplinească. Mare atenție la ceea ce îți dorești.

Horoscopul zilei 11 noiembrie 2020
Bianca Nuțu, specialist în citirea eu-lui și pasionată de astrologie, prezintă la "Neatza cu Răzvan și Dani" horoscopul zilei. | Antena 1

Berbec. Urmează discuții aprinse pe tema veniturilor comune și vei analiza foarte atent câți bani îi dai partenerului, dar și ce primești de la el. Poți face descoperiri uluitoare despre moșteniri sau atașamente intime.

Taur. Ca să ai liniște, trebuie să fii foarte sincer. Adevărul este de preferat și te poate scoate din multe încurcături.

Gemeni. Poți trece prin tot felul de stări la locul de muncă. Ești genul care pune totul la suflet. Fă curățenie la birou și la propriu și la figurat.

Rac. Simți nevoia să ieși din carapacea ta și să te bucuri de lumina reflectoarelor.

Leu. Scoți de sub covor toate problemele și îi provoci pe cei din familie să găsiți soluțiile. Doar așa se vor clarifica multe aspecte și știi ce ai de făcut.

Fecioară. În ultima perioadă ai făcut față multor tensiuni și certuri. În aceste zile norii de scandal se mai risipesc.

Balanță. Ai nenumărate idei despre cum să-ți suplimentezi veniturile sau cum să-ți valorifici economiile. Lasă deoparte orice fel de activitate care te distrage.

Scorpion. Dacă ești prins într-o situație confuză, a venit timpul pentru lămuriri.

Săgetător. Este o perioadă în care trebuie să-ți îndrepți atenția asupra ta. E important să recunoști ceea ce simți.

Capricorn. Planurile tale de viitor vor decurge în funcție de cum te adresezi celor din jur. Ai nevoie de sprijin ca să ajungi acolo unde ți-ai propus.

Vărsător. Pe plan profesional îți pornești din nou motoarele, iar în această perioadă ești foarte aproape de îndeplinirea unui obiectiv important.

Pești. Chiar și așa, în această perioadă se poate ivi șansa unei călătorii sau o poți planifica pentru mai târziu. Mintea ta își dorește noi experiențe.


Lora a lansat o nouă piesă. "Dacă Dragostea" s-a auzit la Neatza... Prognoză meteo 11 noiembrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x