Antena Căutare

Horoscop 12 ianuarie 2021. Racii fac lucrurile pe dos astăzi, află ce se întâmplă cu Taurii

În prima parte a zilei suntem relaxați, dar spre după-amiază devenim mult mai tensionați. Astăzi nu avem deloc răbdare și tendința este să ne risipim energia în prea multe direcții. Nu suntem foarte organizați, comunicarea nu e eficientă și parcă ne este greu să ne adunăm.

horoscop
Horoscopul zilei 12 ianuarie 2021. Racii fac lucrurile pe dos astăzi, află ce se întâmplă cu Taurii | profimedia

Unele informații ne pot zgudui nițel, dar deși nu ne pica bine ne ajută să ne căpătăm o nouă perspectivă.

Horoscop 12 ianuarie 2021 Berbec

Ziua de astăzi este puțin haotică, asta pentru că planurile pe care le-ai făcut cu prietenii se pot schimba din senin și mai pot apărea surprize pe sector financiar. Evită pe cât posibil să tragi concluzii până nu ai toate dovezile.

Horoscop 12 ianuarie 2021 Taur

Pe plan profesional te simți sub presiune și este foarte posibil să nu fi pe aceeași lungime de undă cu șefii sau cu autoritățile. Tocmai de aceea, pe alocuri, s-ar putea să sune tentant să lași totul baltă.

Horoscop 12 ianuarie 2021 Gemeni

Te poți confrunta cu situații incomode și nu e de mirare dacă nu te simți în largul tău. Oamenii care te-au supărat în trecut o fac din nou, dar este recomandat să îi ignore și să le spui ce te deranjează cu altă ocazie, când ai mai mult tact.

Horoscop 12 ianuarie 2021 Rac

Nu îți face plăcere să recunoști, dar astăzi îți face plăcere să îi provoci pe cei din jur. Mai mult, ai chef să faci lucrurile fix pe dos față de cum ți se cer. Astfel, mulți nativi pun paie pe foc și testează răbdarea partenerului.

Horoscop 12 ianuarie 2021 Leu

Este posibil să fi asaltat cu informații din toate părțile. Important este să nu sari ca ars și să te declare ofensat înainte să analizezi faptele. Pe plan profesional, pregătește-te de o schimbare majoră.

Horoscop 12 ianuarie 2021 Fecioară

Nici nu te-ai întors bine la muncă și deja te simți copleșit de pretențiile pe care le au ceilalți de la tine. Ai prefera mai degrabă să fi oaia neagră decât să te alături mulțimii. Există o mare discrepanță între mentalitatea ta și a celor din jur.

Horoscop 12 ianuarie 2021 Balanță

Când îți este lumea mai dragă, copiii sau partenerul te pot întrerupe din ale tale. Comunicarea nu este punctul tău forte astăzi, așa că dacă te lași pradă emoțiilor, poți ajunge în punctul în care să te isterizezi și să faci o scenă.

Horoscop 12 ianuarie 2021 Scorpion

Discuțiile în contradictoriu cu cei din familie sunt la ordinea zilei. Totuși, în loc să pornești un război, fă un pas în spate și gândește-te la o cale să detensionezi atmosfera.

Horoscop 12 ianuarie 2021 Săgetător

Astăzi e posibil să nu ai răbdare să îți citești mailurile sau mesajele până la final, asta pentru că există riscul să te enervezi pe la jumătate și să dai o replică în necunoștiință de cauză. În plus, un alt sfat al zilei este să nu amesteci finanțele cu iubirea.

Horoscop 12 ianuarie 2021 Capricorn

Vei fi surprins să descoperi că partenerul sau copiii au avut acces la fondurile tale și le-au cheltuit fără vreo reținere. Iar alți nativii rezistă cu greu să nu arunce banii pe fereastră pentru achiziții romantic.

Horoscop 12 ianuarie 2021 Vărsător

Sunt unele schimbări pe care vrei să le faci acasă sau în relația cu părinții, și cum nu mai ai răbdare, există riscul să o dai în bară. Atenție și la tonul pe care îl folosești astăzi întrucât ziua este presărată cu neînțelegeri.

Horoscop 12 ianuarie 2021 Pești

Dacă nu ești atent, te poate lua astăzi gura pe dinainte. Reluarea unor subiecte mai vechi te poate călca pe nervi. De asemenea, unele vești te pot lăsa fără cuvinte și nu neapărat într-un mod plăcut.

Rețetă de salată suedeză din piept de curcan cu sos de merișoare, preparată de Vlăduț la Neatza cu Răzvan și Dani... Care este proporția alimentelor necesare organismului pentru a mânca sănătos...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x