Antena Căutare

Horoscopul zilei, 12 noiembrie 2020. Nativii Berbec sunt mai ambițioși ca niciodată, ce se întâmplă cu Capricornii

Jupiter, în astrologie, este marele benefic și aduce oportunități, însă Pluton este o planetă strâns legată de transformări radicale și poate aduce distrugere.

horoscop
Horoscopul zilei, 12 noiembrie 2020. Nativii Berbec sunt mai ambițioși că niciodată | profimedia

Mai mult, Pluton este foarte strâns legat și de virus în astrologie. Când cele două planete se întâlnesc, se complică lucrurile. Anul acesta, conjuncția dintre Jupiter și Pluton ne învață că orice dificultate poate fi transformată în oportunitate.

Berbec

După multe suișuri și coborâșuri vei căpăta o nouă perspectivă asupra carierei și vei fi mai ambițios ca niciodată. Ești dornic să evoluezi pe plapn profesional.

Taur

Universul îți dă semnale clare că a venit vremea să te eliberezi de sub povara prejudecăților. De asemenea, mulți nativi emigrează sau se întorc acum acasă.

Gemeni

Se pare că a fost o lungă perioadă în care ai ținut cu dinții de un proiect sau de un parteneriat. Acum înțelegi că o astfel de abordare mai mult te-a încurcat decât te-a ajutat.

Rac

Viața ta amoroasă arată acum ca după un cutremur și trebuie să o reconstruiești. Ți-ai învățat lecția și dacă vrei rezultate diferite este important să îți schimbi atitudinea.

Leu

Sănătatea ta, mai ales cea emoțională, a fost pusă sub lupă în 2020. Ai facut-o pe eroul suficient de mult timp și te-ai dat peste cap să îți salvezi familia, iar acum este cazul să te oprești și să te ocupi de tine.

Fecioară

De multe ori și tu ți-ai sacrificat bucuriile de dragul celor din jur așa că universul îți reamintește azi să îți asculți inima.

Balanță

Stabilitatea emoțională a fost o temă importantă a acestui an, iar acum se reactivează. Întreabă-te dacă oamenii din jur îți dau un sentiment de siguranță sau nu.

Scorpion

Anul acesta este posibil să îți fi descoperit noi interese sau să te fi înscris la cursuri noi. Azi entuziasmul tău crește și cauți metode elevate să îți înbunătățești viața.

Săgetător

În urma unor evenimente mai puțin plăcute, relația ta cu banii s-a schimbat radical. În sfârșit începi să înțelegi că banii sunt un schimb de energie și că dacă vrei mai mulți trebuie să îți pui talentul în slujba celorlalți.

Capricorn

Chiar dacă nu ți-a fost deloc ușor în ultima perioadă, toate peripețiile prin care ai trecut în acest an ți-au demonstrat că ai potențial de lider. În ciuda contextului actual ai rămas puternic și de neclintit.

Vărsător

Ești în plină transformare spirituală și oricât de abstract ar suna pentru ceilalți, după acest an știi foarte bine ce înseamnă să îți înfrunți fricile și să te debarasezi de proastele obiceiuri.

Pești

Ai avut tot felul de revelații legate de rolul tău în lume, asta mai ales dacă ruclezi în domeniul medical sau artistic.

Atenție, șoferi! Cât costă să-ți echipezi mașina pentru sezonul rece... Prognoză meteo 12 noiembrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x