Antena Căutare

Horoscopul zilei 15 iulie 2021, prezentat de Bianca Nuțu la Neatza cu Răzvan și Dani. Informațiile momentului pentru zodii

Astăzi devine foarte clar care sunt punctele noastre slabe și ce răni avem de vindecat.

horoscop Galerie
Horoscopul zilei 15 iulie 2021 | Profimedia

De asemenea, ceilalți ne pot răni sentimentele în urma unor conversații destul de confuze. Cu toate acestea, suntem destul de optimiști.

Horoscopul zilei 15 iulie 2021 Berbec

Dacă partenerul îți dă un feedback nu te grăbi să îl ataci. Vor fi și câteva momente în care vei fi foarte sensibil și este posibil să te dărâme orice fleac. Din fericire, starea aceasta nu durează mult.

Horoscopul zilei 15 iulie 2021 Taur

Agenda este din ce în ce mai plină și tu si din ce în ce mai puțin timp. Pe plan emoțional, deși pare greu de crezut, te asiguri că vei vindeca rănile trecutului. Mai ai încă de făcut față unor îndoieli, mai ales că nu prea știi încotro să o apuci.

Horoscopul zilei 15 iulie 2021 Gemeni

În cazul în care te-ai lăsat pe tine pe ultimul loc, este logic că ai adunat frustrări după frustrări. Schimbă-ți așadar prioritățile și totul va reveni la normal.

Horoscopul zilei 15 iulie 2021 Rac

Poate că în acest moment nu te simți foarte sigur pe drumul tău pe plan profesional sau ți-ai pierdut încrederea în abilitățile tale. Astăzi îți poți face mari griji legate de carieră, reputație sau relația cu tatăl, dar totul se va așeza în curând.

Citește și: Horoscopul săptămânii 12-18 iulie 2021. Vom avea zile pline de optimism în care ne vom realiza multe planuri

Horoscopul zilei 15 iulie 2021 Leu

Astăzi îți va fi stârnită curiozitatea, iar până pe 19 decembrie ai tot timpul din lume să îți analizezi filosofia de viață și să îți dai seama dacă ești propriul tău fan sau, din contră, dușman. Te mai poți întreba dacă studiile tale de până acum te reprezintă.

Horoscopul zilei 15 iulie 2021 Fecioară

Se vor schimba multe în ceea ce privește veniturile comune și banii care vin din comisioane sau bonusuri. Astăzi este posibil să fii destul de morocănos și mult prea nerăbdător. Află îți rezervă astrele în plan amoros, conform horoscopului dragostei pentru luna august 2021.

Horoscopul zilei 15 iulie 2021 Balanță

Toate nevoile tale emoționale pe care le-ai ignorat zilele trecute, acum îți dau târcoale. Pe termen lung, ai câteva luni bune să corectezi inegalitățile din relații. Mai exact, este timpul pentru compatibilitate emoțională, cât dai și cât primești.

Horoscopul zilei 15 iulie 2021 Scorpion

Atenția ta este mai degrabă îndreptată înspre niște secrete sau niște situații pe care le investighezi din umbră. Până în decembrie poți rezolva problemele de sănătate sau să calmezi spiritele la birou.

Citește și: Horoscop august 2021: dragoste, bani, carieră. Gemenii iau decizii radicale în cuplu, ce se întâmplă cu celalalte zodii

Horoscopul zilei 15 iulie 2021 Săgetător

Dragostea ți-a dat multe bătăi de cap până acum anul acesta, dar ai șansa să îți repari inima rănită sau să ajungi la un numitor comun cu partenerul. Iar dacă te-ai simțit invizibil, pregătește-te să strălucești.

Horoscopul zilei 15 iulie 2021 Capricorn

Se anunță o zi încărcată la birou, iar pe plan personal, de aici încolo, nu o vei mai face pe eroul și să te ocupi de toată familia să fie bine. Nu neapărat că devii egoist, dar o să te gândești mai mult la tine.

Horoscopul zilei 15 iulie 2021 Vărsător

Prieteniile tale sunt în vizor și cineva apropiat chiar te-ar putea face să te simți mai bine. Dacă deseori ai înghițit în sec, va fi mult mai ușor acum să comunici. Nu intra însă în panică dacă astăzi ai parte de neînțelegeri.

Horoscopul zilei 15 iulie 2021 Pești

Începi să te gândești mai des dacă îți știi valoarea și tot astăzi este posibil să nu știi exact dacă povestea de dragoste pe care o trăiești nu este cumva rodul imaginației tale.

Super Neatza, 14 iulie 2021. Rețetă de Boeuf Bourguignon, preparată de chef Nicolai Tand... Prognoza Meteo, 15 iulie 2021. Cum va fi vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x