Antena Căutare

Horoscopul zilei 16 iulie 2021, prezentat de Bianca Nuțu la Neatza cu Răzvan și Dani. Informațiile momentului pentru zodii

Din fericire, astăzi planurile noastre dau semn că încep să se materializeze. În continuare, trebuie însă să dăm dovadă de pragmatism.

horoscop Galerie
Horoscopul zilei 16 iulie 2021 | Profimedia

În plus, dacă o persoană ne blochează și ne pune bețe în roate, astăzi avem răbdare ca timpul să le rezolve pe toate, spun astrele.

Horoscopul zilei 16 iulie 2021 Berbec

Lasă mândria deoparte și fă tot ce îți stă în putință să îmbunătățești un parteneriat, fie că este romantic sau de business. Alți nativi ar trebui să nu se lase copleșiți de sentimente de vinovăție.

Horoscopul zilei 16 iulie 2021 Taur

Deși ești mai înțelegător astăzi, un coleg s-ar putea să te scoată din sărite. Nu te enerva dacă astăzi nu ai spor la birou. Vor veni și zile mai bune.

Horoscopul zilei 16 iulie 2021 Gemeni

Pune pe primul loc astăzi proiectele tale creative, poveștile tale amoroase sau timpul petrecut cu copii. Și în cazul tău munca poate să mai aștepte.

Citește și: Horoscopul săptămânii 12-18 iulie 2021. Vom avea zile pline de optimism în care ne vom realiza multe planuri

Horoscopul zilei 16 iulie 2021 Rac

Gândul îți fuge la locurile natale, la ai tăi și, dacă este cazul, la cum ai putea să te împaci cu rudele. Posibil să te ocupi și de amenajarea sau renovarea unui spațiu.

Horoscopul zilei 16 iulie 2021 Leu

Vei trata cu mult pragmatism relația de cuplu și nu mai ai niciun chef să visezi cai verzi pe pereți. Discuțiile de astăzi le vei purta pe un ton foarte serios.

Horoscopul zilei 16 iulie 2021 Fecioară

Nu ar strică îți pui finanțele în ordine astăzi. De asemenea, dacă ți-ai ignorat un talent, este perioada ideală să îl scoți la lumină și să câștigi chiar bani de pe urma acestuia.

Horoscopul zilei 16 iulie 2021 Balanță

Nu se întâmplă prea des să te pui pe primul loc, dar astăzi ți-ar prinde bine să te ocupi de nevoile tale înaintea tuturor. Pe plan amoros, mulți nativi se simt îngrădiți sau singuri.

Horoscopul zilei 16 iulie 2021 Scorpion

Pentru tine nu este nimic neobișnuit să petreci timp departe de ceilalți. Așa că astăzi s-ar putea chiar să te bucuri de un moment de respiro. Mulți nativi pot lua, în schimb, decizii importante legate de o casă sau de familie.

Horoscopul zilei 16 iulie 2021 Săgetător

Este minunat că le poți acorda celor din jur spațiul de care au nevoie. Acum să vedem dacă ai parte de același tratament. În altă ordine de idei, dacă ai o dorință, fii foarte clar și hotărât când o exprimi.

Citește și: Horoscop august 2021: dragoste, bani, carieră. Gemenii iau decizii radicale în cuplu, ce se întâmplă cu celalalte zodii

Horoscopul zilei 16 iulie 2021 Capricorn

Te bucuri de foarte mare vizbilitate și este recomandat să profiți de asta pentru a intra în grațiile unui șef. Lucrurile merg bine astăzi dacă ai răbdare.

Horoscopul zilei 16 iulie 2021 Vărsător

Îți cauți liniștea, dar fără prea mari șanse. Nu prea înțelegi comportamentul cuiva care te-a curtat sau chiar al partenerului.

Horoscopul zilei 16 iulie 2021 Pești

Dacă nu ai un țel bine stabilit, vei sfârși dezorientat. Totodată, pe plan amoros, te confrunți cu stări contradictorii. Ba îți place cineva, ba te enervează.

Super Neatza, 15 iulie 2021. Rețetă de friptură din mușchi file de porc, sub formă de fluture, preparată de Vlăduț... Prognoza Meteo, 16 iulie 2021. Cum va fi vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x