Antena Căutare

Horoscopul zilei, 16 noiembrie 2020. Nativii balanță au noroc la bani

Astăzi resimțim efectul lunii noi in Scorpion care ne învață că o dată ce facem curat în inima și viața noastră, o dată ce vom baorda direct toate aspectele neplăcute ale unei situații și vom scoate mizeria de sub preș, se pot întâmpla miracole.

horoscop
Horoscopul zilei, 16 noiembrie 2020. Nativii balanță au noroc la bani | profimedia

Doar adevărul ne eliberează. Așadar, evenimentele zilei, indiferent de cum sunt acestea, ne aduc claritate.

Berbec

Este momentul perfect pentru negocieri salariale sau să ceri alte beneficii din partea companiei. Interviurile de angajare decurg în favoarea ta, poți fi promovat, iar dacă ai business-ul tău nu ezita să le prezinți celor din jur oferta și serviciile tale.

Taur

Mulți nativi își vor lua angajamente serioase în această perioadă, dar nu înainte să spună tot ce are pe suflet omului pe care ăl iubesc sau celui cu acre colaborează. În primă fază pare că planurile de viitor nu se potrivesc.

Gemeni

Pot apărea mici neplăceri legate de un job sau de activitate pe care trebuie să o duci la bun sfârșit. Este important să îți dai silința să iasă binen deoarece se pare că ai rivali care ți-ar sufla oricând contractul de sub nas.

Rac

În sfârșit zâmbești din nou. Ai șansa de a întâlni o persoană nouă și interesantă pe care sigur vei fi tentat să o cunoști mai bine. Posibil să o întâlnești prin intermediul prietenilor. Dacă ești deja într-o relație, este timpul să readuci bucuria și armonia între voi.

Leu

În cazul în care vrei să cumperi o casă nouă, dorința ți se va îndeplini. Iar alți Lei se contrează cu părinții și fac reproșuri dure.

Fecioară

Până pe 17 noiembrie, călătoriile nu sunt bine aspectate. Mare atenție ce postezi pe social media deoarece te poți trezi în mijlocul uni scandal.

Balanță

Vestea bună este că vei încheia luna cu mai mulți bani decât te-ai aștepta. Totuși sunt și nativi care au parte de incidente neașteptate legat de o moștenire sau de împărțirea unor bunuri. Se pare că vechea înțelegere pică pentru că niște acte nu sunt în regulă.

Scorpion

Fie că ești single sau nu, vei simți din nou fluturi în stomac. Profită de energia momentului pentru a arăta lumii latura ta creativă. Stai excelent la capitolul imaginație în această perioadă și e păcat să nu profiți, mai ales că îți poate aduce chiar bani.

Săgetător

Nu ar strica să îți faci un control medical, mai ales dacă nu te-ai simțit foarte bine în ultima vreme. De asemenea, nu ezita să apelezi la un psiho-terapeut dacă simți că stările emoționale te copleșesc.

Capricorn

După câteva zile în care totul părea pierdut și erai convins că era imposibil să mai existe vreo rezolvare, iată că iese soarele și energia se schimbă în bine. Vestea bună este că o dorință veche este acum pe cale să se materializeze.

Varsător

Este cea mai bună perioadă a anului pentru a fi promovat sau pentru a fi pus într-o funcție importantă. Toată strădania ta din ultima vreme este în sfârșit recompensată.

Pești

Sunt mulți nativi care decid să se specializeze într-un anumit domeniu sau să se reapuce de studiat. Prietenii joacă un rol important când vine vorba de procesul lor financiar.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x