Antena Căutare

Horoscopul zilei, 17 decembrie 2020. Leii atrag în viața lor un partener matur și serios, află ce se întâmplă cu Vărsătorii

De acum înaiante și până pe 7 martie 2023, Saturn va traversa semnul Vărsătorului. Este o perioadă bună să ne maturizăm când vine vorba de prietenii, țeluri și contrubuția noastră la umanitate.

Horoscopul zilei, 17 decembrie 2020. Leii atrag în viața lor un partener matur și serios, află ce se întâmplă cu Vărsătorii Galerie
Horoscopul zilei, 17 decembrie 2020. Leii atrag în viața lor un partener matur și serios

Cei care nu vor da dovadă de implicare socială vor fi aspru sancționați. Vom asista la multe descoperiri și o revoluționare a societății. Bianca Nuțu, specialist în citirea eu-lui și pasionată de astrologie, prezintă la "Neatza cu Răzvan și Dani" horoscopul zilei.

Horoscopul zilei, 17 decembrie 2020. Saturn aduce schimbări majore

Horoscop 17 decembrie 2020 Berbec

Vei renunța la visele care nu sunt în concordanță cu cine ești tu în acest moment. Așa că vei abandona dorințele care nu te mai reprezintă. Totodată, prieteniile tale, chiar șic ele mai importante se pot rupe asu pot deveni mult mai trainice.

Horoscop 17 decembrie 2020 Taur

Cariera devine prioritatea ta în următorii trei ani, însă pentru a avea succes ți se va cere structură, consecvență și asumarea responsabilității, în caz contrar, credibilitatea și reputația ta vor avea de suferit.

Horoscop 17 decembrie 2020 Gemeni

Este o perioadă bună să-ți desăvâșești abilitățile practice și să îți îmbunătățești cunoștințele. Nu m-aș mira să te întorci pe băncile școlii. În următorii trei ani vei învăța că succesul vine dacă te concentrezi și te specializezi în domeniul tău.

Horoscop 17 decembrie 2020 Rac

După ce Saturn și-a tranzitat casa parteneriatelor, acum respiri și tu ușurat. Unii nativi au evitat un divorț sau o despărțire la limită , acum Universul îți trage un semnal de alarmă legat de partea financiară , dar și a intimității. Nu este exclus ca pe parcursul a trei ani sa apară o relație interzisă să te consume destul de mult.

Horoscop 17 decembrie 2020 Leu

Este foarte posibil ca în perioada următoare să simți o presiune pe sectorul parteneriatelor și al căsniciei. De multe ori vei simți că partenerul romantic sau de bussines are pea mari pretenții de la tine, iar alți leii vor putea atrage în viața lor un partener matur și serios.

Horoscop 17 decembrie 2020 Fecioară

Vei pune foarte mult accent pe sănătate și pe starea ta de bine. În plus, vei trata corpul ca pe un templu , iar late fecioare fac o schimbare de carieră. La locul de muncă va trebui să dai dovadă de foarte multă răbdare.

Horoscop 17 decembrie 2020 Balanță

Vei da dovadă de foarte mare seriozitate în ceea ce prezintă felul în care te prezinți în ochii lumii. davă vrei să îți faci un nume, consecvența este fără îndoială secretul. Saturn te va redirecționa către oameni serioși și maturi emoțional, iar dacă ești solo vor apărea parteneri cu mare potențial.

Horoscop 17 decembrie 2020 Scorpion

Tu vei decide dacă a sosit vremea să-ți întărești rădăcinile familiei sau să le rupi. De asemenea, dacă ai dat vina pe unul dintre părinții tăi pentru ce trăiești acum este cazul să îți asumi responsabilitatea. Chestiunile imobiliare devin un subiect trei ani de aici încolo.

Horoscop 17 decembrie 2020 Săgetător

Comunicarea va putea deveni mai greoaie sau mai serioasă. Până în 2023 ai tot timpul să te ancorezi în concret și să nu mai visezi cai verzi pe pereți.

Horoscop 17 decembrie 2020 Capricorn

Saturn îți tranzitează casa a doua a banilor și depindedoar de tine dacă îți va aduce mari câștiguri sau niștte pierderi și nesigurnață financiară.

Horoscop 17 decembrie 2020 Vărsător

Ai trei ani la dispoziți să îți dai seama cine ești și cum te prezinți lumii. După multe teste si provocări vei simți că te-ai născut a doua oară. Te vei reinventa atât fizic, cât și psihic.

Horoscop 17 decembrie 2020 Pești

Pe tine Saturn te va ajuta să te regăsești, să te vindeci și să nu te mai pedepsești pentru trecut. De asemenea, îți deschide ochii în ceea ce privește dușmanii de lângă tine.

Rețeta italiană Porchetta, gătită de chef Nicolai Tand la Neatza cu Răzvan și Dani... Prognoza Meteo, 17 decembrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x