Căutare Live

Horoscopul zilei, 17 iulie 2020. Zodia care învață să nu mai pună atât de mult suflet în ceea ce face

Bianca Nuțu, specialist în citirea eu-lui și pasionată de astrologie, prezintă la "Neatza cu Răzvan și Dani" horoscopul acestei zile. Nativii Rac învață să nu mai pună atât de mult suflet în ceea ce fac.

În prima parte a zilei suntem seducători și darnici de picanterii. După-amiază riscăm să nu mai vedem lucrurile așa cum sunt și să fim păcăliți.

Horoscopul zilei, 17 iulie 2020

BERBEC: Astăzi trebuie să fii foarte atent, la viteza cu care te mişti, la propriu şi la figurat. Încerci să stabileşti un echilibru temporar între activitatea zilnică şi dorinţele tale personale.

TAUR: Dimineaţa este aglomerată, dar eşti optimist şi motivat în ceea ce faci. Primeşti un premiu pentru atitudinea ta pozitivă, o veste bună, mai pe seară. Foloseşte mai mult logica, nu intuiţia!

GEMENI: Totul trece, nu spera şi nu ai teamă! Și pandemia o să treacă! Astăzi poţi aborda cu succes problemele urgente, de actualitate. Este un prilej bun pentru cumpărături strategice.

RAC: La sfârșit de săptămână de lucru, ambianţa este plăcută şi liniştită. Crezi că poţi aborda unele persoane, că ai putere de convingere. Este doar o părere, dar norocul este de partea celor îndrăzneţi!

LEU: Schimbări importante sunt în vedere. Pregăteşte-te de un viraj, de o nouă direcţie în viaţa ta sentimentală, sau în obiceiurile şi preferinţele tale! La serviciu, însă, nu se schimbă nimic!

FECIOARĂ: Primeşti o veste de la un fost coleg care acum lucrează în străinătate. Peste tot sunt probleme, realizezi cu resemnare! Dedică ziua lucrurilor obişnuite şi mai ales nu cheltui mulţi bani!

Pentru mai multe detalii, urmăriți clipul video de mai sus!

Dani Oțil, realizare incredibilă! Matinalul a bifat o reușită de excepție! "Nu speram la așa ceva!" | VIDEO... Prognoza Meteo, 17 iulie 2020. Se schimbă vremea pe final de săptămână. Care vor fi maximele termice...
Ultimele știri