Antena Căutare

Horoscopul zilei, 17 iunie 2020. Taurii se simt plictisiți și nerăbdători. Ce zodie are parte de bucurie în familie şi o decizie importantă în dragoste

Bianca Nuțu, specialist în citirea eu-lui și pasionată de astrologie, prezintă la "Neatza cu Răzvan și Dani" horoscopul acestei zile. Taurii se simt plictisiți și nerăbdători.

Astăzi trebuie să profităm de tot ce ne oferă viața, astfel munca poate să mai aștepte. Pe plan amoros este cazul să ne mai lăsăm și duși de val, nu să planificăm totul cu atât de multă precauție.

Horoscopul zilei, 17 iunie 2020:

BERBEC: Chiar dacă până acum ai fost mai rece și mai morocănos, ai putea fi chiar încântat de atenția pe care ți-o oferă partenerul.

TAUR: Concentrează-te pe controlul nervilor tăi, încordarea nu este benefică. Atenţie, dacă ţii să le arăţi tuturor că tu ai dreptate, s-ar putea să rămâi singur – şi în familie şi fără prieteni! Ai chef de discuţii.

GEMENI: Gândurile care te obsedează nu au temei, poate surveni oricând o rezolvare neaşteptată. Nu reuşeşti să risipeşti toate îndoielile, dar măcar destinzi atmosferă cu o glumă bine plasată!

RAC: ​Crezi că o mare povară ţi s-a luat de pe inimă! Te-ai obişnuit, de fapt, cu o situaţie discutabilă… Obişnuinţa este o a doua natură, aşa se spune, dar vezi care este exact interesul tău!

LEU: Să nu faci pe nimeni să sufere… Astăzi evită şefii, directorii, patronii, ofiţerii, episcopii etc – cei, ierarhic, mai mari şi mai tari ca tine. Treci printr-un moment de sinceritate acută şi s-ar putea să le spui ce gândeşti… Ar fi o mare greşeală!

Pentru mai multe detalii, urmăriți materialul de mai sus!

Ramona, simți cum lucrează fesierul? Cel mai tare antrenament full body cu Diana Stejereanu! |VIDEO... Prognoza Meteo, 17 iunie 2020. Cod galben de ploi. Cantitățile de apă pot depăși 30 de litri pe metru pătrat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x