Antena Căutare

Horoscopul Zilei, 19 octombrie 2020. Nativii Fecioară își găsesc o nouă pasiune, află ce se întâmplă cu Scorpionii

Bianca Nuțu, specialist în citirea eu-lui și pasionată de astrologie, prezintă la "Neatza cu Răzvan și Dani" horoscopul acestei zile.

Horoscopul Zilei, 19 octombrie 2020. Nativii Fecioară își găsesc o nouă pasiune, află ce se întâmplă cu Scorpionii Galerie
Horoscopul Zilei, 19 octombrie 2020. Nativii Fecioară își găsesc o nouă pasiune, află ce se întâmplă cu Scorpionii

De astăzi începe să meargă bine capitolul dragoste, vom avea noroc în iubire dacă la bani stăm mai puțin bine. Lucrurile încep să devină stabile în relațiile noastre și vom întâlni cât mai multe povești de dragoste cu diferențe mari de vârstă între parteneri.

Avem poftă să începem lucrui noi, suntem foarte entuziasmați, dar există și riscul să ne epuizăm

Berbec - Azi ești mult mai optimist când vine vorba de cariera ta. Dacă până acum nu ai avut suficient elan să te apuci de treabă, astăzi ai suficientă energie să muți munții din loc

Taur - Vei vrea cu orice preț să îți impui punctul de vedere și din dorința de a argumenta te poți da de gol sau poți dezvălui unele secrete. Tot astăzi îți vei da seama că interesul cuiva ia proporții, fie tu ai sentimente tot mai puternice față de cineva.

Gemeni - Astăzi s-ar putea să-i spui unui rieten ce ai pe suflet și, brusc, să te simți tot mai bine. În plus, te preocupă să rezolvi o situație csre te-a stresat demult.

Rac - Ești dornic să afli mai multe despre o persoană care ți-a atras atenția, de curând. Poate fi cineva pe care l-ai cunoscut prin intermediul profesiei.

Leu - Vei inventa o nouă metodă prin care să rezolvi problemele de la serviciu, iar dacă ai nevoie, un coleg îți poate sări în ajutor.

Fecioară - Este posibil să-ți găsești un nou hobby sau o nouă persoană de are te îndrăgostești. Ține de tine dacă vrei să îi dai șansa să intre în viața ta.

Balanță - Veștile din și despre străinătate îți răscolesc sufletul, dar și programul personal sabilit mai demult. Sunt posibile discuții și întâlniri cu persoane importante din domeniul socio-profesional în care activezi.

Scorpion - Este o zi bună pentru a-ți verifica bugetul veniturilor și cheltuielilor comune cu partenerul de viață sau cu cei de afaceri.

Săgetător - Se conturează disensiuni parteneriale. Sunt momente bune pentru a-ți da seamă dacă aceste relații mai pot continua așa sau este nevoie de reconfigurări și renunțări.

Capricorn - Se pare că îți vei continuă activitatea profesională. Ar fi bine să-ți dozezi eforturile, pentru că organismul îți este obosit.

Vărsător - Ziua de luni îți poate aduce răsturnări de situație într-o relație sentimentală sau în cea cu copiii. Este indicat să-ți revizuiești relațiile în care investești iubire

Pești - Începutul acestei săptămâni îți poate aduce răsturnări de situație în relațiile familiale. Fie membrii familiei se răzgândesc în privință planurilor.

Rețetă de pâine evreiască Challahan. Specialități de pâine din bucătăriile universale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x