Căutare Live

Horoscopul zilei 2 decembrie 2020. Taurii sunt foarte practici astăzi

Astăzi vom avea parte de o zi bună. Totuși, dacă am avea de ales, am rămâne acasă, ne-am face o ciocolată caldă și ne-am uita la filme. Vrem liniște, căutăm situații familiar și sigure și ne gândim serios cum să ne mai decorăm locuințele.

Horoscopul zilei 2 decembrie 2020. Racii vor fi mai atenți la detalii

profimedia

Horoscop 2 decembrie 2020 Berbec

Astîzi vei fi foarte atent la dorințele oamenilor dragi, dar nu ar strica să încerci să te încadrezi în bugetul stability. Ești mult mai cald și mai inimos decât de obicei, atâta vreme cât nimeni nu te contrazice.

Horoscop 2 decembrie 2020 Taur

Te simți plin de viață și ești dornic să te întinzi la povești. Mai mult, orice informație interesantă este bine venită. Totuși când vine vorba de muncă sau de business ești foarte practic. Chiar dacă o să te apuci de mai multe lucruri în același timp, vei reuși să le duci pe toate la bun sfârșit.

Horoscop 2 decembrie 2020 Gemeni

Te așteaptă o listă lungă de cheltuieli, dar vei renunța la mofturi. Munca îți aduce satisfacții și te simți bine dacă îți onorezi responsabilitățile. Totuși ia în calcul că astăzi poți reacționa foarte emoțional.

Horoscop 2 decembrie 2020 Rac

Ar trebui să fie o zi foarte liniștită de care să te bucuri în confortul casei tale alături de cei dragi. Dacă oamenii din jur vor aprecia stradania ta de a-I aduna pe toți la un loc și de a-I mulțumi pe fiecare în parte, ziua va fi cu atât mai bună.

Horoscop 2 decembrie 2020 Leu

Este recomandat să îți iei o pauză pentru că în caz contrar vei adormi cu capul pe birou. Din fericire, conexiunea cu o persoană specială din viața ta te face să te simți mult mai bine.

Horoscop 2 decembrie 2020 Fecioară

Chiar dacă ai vrea să stai doar tu cu tine, astăzi nu sunt șanse să ți se îndeplinească dorința. Vei fi contactat de tot felul de oameni, vei primi tot felul de vești, cee ace poate deveni puțin obositor. Mare atenție la interacțiunea cu șefii. Uneori ți-ar prinde bine să te abții de la comentarii.

Horoscop 2 decembrie 2020 Balanță

Astăzi ești serios și cu gândul la muncă. Ba chiar te simți un pic stresat pentru a termina unele sarcini cât mai rapid. Totuși, o situație pe care ai tot ignorat-o iese la iveală și nu ai cum să te preface că nu înțelegi. Melancolia te va ține din treabă astăzi.

Horoscop 2 decembrie 2020 Scorpion

Ești foarte sensibil azi când se discută despre religie sau spiritualitate. Așa cum tu nu le spui celorlalți în ce să creadă, ai pretenția să fi tratat la rândul tău cu tolerență. Pe plan amoros, te poți îndrăgosti de cine te aștepți cel mai puțin.

Horoscop 2 decembrie 2020 Săgetător

Posibil ca azi să nu-ți găsești locul nicăieri, nici măcar acasă. Dacă aștepți să ți se aprobe un împrumut sau ai niște bani de recuperat de la parteneri, momentan totul stagnează.

Horoscop 2 decembrie 2020 Capricorn

Te dedici 100% unui parteneriat și ted ai peste cap doar să fie bine. Este o zi în care ești dispus să lași de la tine mai ales că o persoană te impresionează cu loialitatea sa. Iar în business ești foarte creativ și asta ar trebui să îți aducă multe soluții avantajoase.

Horoscop 2 decembrie 2020 Vărsător

Astăzi vezi foarte clar hibele și defectele, însă ești destul de blând și de delicat când le expui. Nu te lăsa copleșit de emoții, iar dacă fizic te doare ceva, nu te panica. Este doar un semn că trebuie să schimbi ceva legat de stilul tău de viață.

Horoscop 2 decembrie 2020 Pești

Nici tu nu ești foarte sociabil astăzi. Vrei în jurul tău familia și oamenii pe care îi iubești. Totuși nu fi exagerat de protector cu copii. Dacă lucrezi în domeniul artistic, azi ești foarte inspirat.

Români cu care ne mândrim în Cartea Recordurilor. Meșterul Ion Rodoș a realizat cea mai mare lingură de lemn din lume... Prognoza meteo 2 decembrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi...
Ce înseamnă ora 11:11 în numerologie. Semnificații și curiozități
Dacă vrei să afli ce înseamnă ora 11:11 în numerologie, trebuie să știi că astrele au un...
Horoscopul zilei de 5 octombrie 2022. Gemenii trebuie să trăiască fără regrete. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 5 octombrie 2022 spune că Gemenii sunt genul de persoane care nu se uită...
Ultimele știri
x