Antena Căutare

Horoscopul zilei de 2 martie 2020. O zodie ar putea să câștige bani în plus, iar alta va fi nervoasă din pricina unei amânări

HOROSCOP. Ziua de astăzi poate să aducă agitație, întrucât ne vom implica în 2-3 activități, însă e posibil să nu finalizăm niciuna. Fecioarele, Săgetătorii și Peștii nu stare.

Care sunt previziunile astrologice pentru fiecare zodie în parte, află mai jos:

Horoscop Berbec. Berbecii au atât de multe idei, încât le fi dificil să se focuseze doar pe una. Atenție la facturile pe care le aveți de achitat și la parcare.

Horoscop Taur. Nativii din zodia Taur vor purta multe discuţii despre taxe, facturi sau plăţi. De asemenea, ei îşi vor organiza bugetul pentru luna martie. Dacă vor să câştige nişte bani în plus trebuie să înveţe să colaboreze.

Horoscop Rac. Nativul Rac simte nevoia acută de a petrece timp tu cu tine, pentru a înțelege ce simte. Te va scoate din sărite o amânare.

Care sunt previziunile astrologice pentru celelalte zodii, află urmărind clipul de mai sus!

Sabina Popa, candidată "Cea mai sexy mămică din România", în direct, la Neatza cu Răzvan și Dani!... A venit primăvara și la ”Neatza cu Răzvan și Dani”. Răzvan Simion a împărțit flori colegelor de platou. Reacția lui Dani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x