Antena Căutare

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 22 aprilie 2020. Taurii pot avea dificultăți la locul de muncă. Ce zodii ar putea avea probleme financiare?

Bianca Nuțu, specialist în citirea eu-lui și pasionată de astrologie, prezintă la "Neatza cu Răzvan și Dani" horoscopul acestei zile. Iată ce zodii au probleme financiare.

Astăzi, relațiile cu oamenii nu decurg armonios, mai ales dacă unele secrete vor fi date în vileag. Infidelitățile, violențele domestice și relațiile de tip victimă-salvator, reprezintă subiectele zilei.

Tendința va fi să ne refugiem în mâncare, ne ajută însă, mai multă asumare și respect de propria persoană.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 22 aprilie 2020 - zodia BERBEC

Astăzi pare mai dificil ca niciodată să găsești o sursă de venit. Crezi cu tărie că toate problemele s-ar rezolva dacă ai avea mai mulți bani, ceea ce este fals. Contează și împlinirea sufletească, iar după ce înveți lecția recunoștinței pentru ce ai, situația ta financiară se va îmbunătății.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 22 aprilie 2020 - zodia TAUR

Dacă ai pierdut un contract sau un loc de muncă, nu dispera. Universul îți pregătește ceva mai bun.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 22 aprilie 2020 - zodia GEMENI

Evenimentele care au loc azi îți pot arăta unde greșești într-o prietenie și cum ajungi constant în situația să fii pacălit sau părăsit. Asumă-ți respnsabilitatea chiar dacă este mai convenabil să spui că oamenii sunt răi.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 22 aprilie 2020 - zodia RAC

Mai mult ca sigur ți-ai pus în cap un vis. Recomandat ar fi să nu ceri sprijinul nimănui pentru a-l îndeplini. Astfel, eviți ca pe viitor ca cineva să-ți scoată ochii.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 22 aprilie 2020 - zodia LEU

În cazul în care ai un job care îți aduce mult stres și supărare, nu ar strica să iei în calcul o carieră pe cont propriu, într-un domeniu unde să-ți pui creativitatea în valoare.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 22 aprilie 2020 - zodia FECIOARĂ

Infidelitatea poate fi azi demascată cu surle și trâmbițe. Alți nativi vor da în clocot din cauza unor situații financiare care nu au ieșit cum și-au propus.

Ce le rezervă horoscopul zilei 22 aprilie 2020 celorlalte zodii, puteți afla din materialul video de mai sus.

Lavinia Goste și Marius Zorilă, Paște în izolare. Frumoasa artistă a încântat publicul de la Neatza, cu o cântare live p... Smiley News. Virale în izolare. Distracția nu se oprește nici în carantină. Oamenii știu să se simtă bine și în pandemie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x