Antena Căutare

Horoscopul zilei 22 iulie 2021, prezentat de Bianca Nuțu la Neatza cu Răzvan și Dani. Informațiile momentului pentru zodii

Horoscopul zilei 22 iulie 2021, prezentat de Bianca Nuțu la Neatza cu Răzvan și Dani. Informațiile momentului pentru zodii.

Semnele zodiacale și două inimi roșii, în centru Galerie
Horoscopul zilei 22 iulie 2021, prezentat de Bianca Nuțu la Neatza cu Răzvan și Dani. Informațiile momentului pentru zodii | Profimedia

Nativii din zodia Rac vor stabilitate până pe data de 22 august și situații previzibile. Este o perioada excelentă pentru a stabili care sunt darurile tale și ce poți obține de pe urma lor, spun astrele.

Horoscopul zilei 22 iulie 2021, prezentat de Bianca Nuțu la Neatza cu Răzvan și Dani. Informațiile momentului pentru zodii

Astăzi, există șanse mari să primim ceea ce cerem, a spus Bianca Nuțu la Neatza cu Răzvan și Dani. Odată cu Soarele care se mută în Leu, se activează și latura noastră jucăușă și creativă, dar și individualismul exagerat și vanitatea.

Horoscopul zilei 22 iulie 2021 Berbec

După o perioadă în care te-ai simțit invizibil sau ai stat ascuns, a venit momentul tău de glorie și strălucire. În plus, viața ta amoroasă sună din ce în ce mai promițător.

Horoscopul zilei 22 iulie 2021 Taur

Nicăieri nu e mai bine ca acasă sau, dacă s-au dat bătălii interminabile între tine și rude, acum fie faceți pace, fie se agravează situația.

Horoscopul zilei 22 iulie 2021 Gemeni

Te simți în elementul tău, când poți purta discuții interesante și nu te deranjează să fii mai mereu pe drumuri. Iată că acum, universul îți îndeplinește dorința, spun astrele.

Horoscopul zilei 22 iulie 2021 Rac

Nativii din zodia Rac vor stabilitate până pe data de 22 august și situații previzibile. Este o perioada excelentă pentru a stabili care sunt darurile tale și ce poți obține de pe urma lor. Pur și simplu, îți vei da seama care este valoarea ta.

Horoscopul zilei 22 iulie 2021 Leu

Ideal ar fi fost ca, până acum, să fi ajuns în punctul când ai făcut pace cu trecutul. De azi încolo, îți aduni toată încrederea în tine și începi un nou capitol din viața ta. Ai toate șansele să te reinventezi.

Horoscopul zilei 22 iulie 2021 Fecioară

Timp de o lună, de aici încolo, s-ar putea să nu te simți chiar în apele tale. Poate s-a acumulat oboseala, sau stresul, plus că ai nevoie să digeri întâmplările din ultima vreme sau pur și simplu trebuie să ierți, ca să mergi mai departe.

Horoscopul zilei 22 iulie 2021 Balanță

În următoarea perioadă, focul se mută pe prieteni, echipa sau asociația din care faci parte. Rămâne de văzut pe cine vrei să păstrezi în viața ta și pe cine vrei să tai de pe listă.

Horoscopul zilei 22 iulie 2021 Scorpion

Gândurile și conștientizările tale se vor concentra mai mult în jurul carierei. Reputația, felul în care te percepe publicul și dorința de a face valuri pe plan profesional vor fi subiecte importante.

Horoscopul zilei 22 iulie 2021 Săgetător

Dacă până nu demult te-au măcinat foarte multe gânduri pe plan personal, acum vibe-ul se schimbă. Dintr-odată, ești mult mai spontan și ești dispus să te îmbarci într-o nouă aventură. Asta cu atât mai mult cu cât are legătură cu străinătatea.

Horoscopul zilei 22 iulie 2021 Capricorn

Te așteaptă o lună cu multe transformări și schimbări. În prim plan, sunt veniturile comune, banii care vin prin alții și chestiunile intime. Cei mai mulți se concentrează acum pe relația lor, tratând-o dintr-o perspectivă mult mai profundă.

Horoscopul zilei 22 iulie 2021 Vărsător

Pe sectorul relațional, atmosfera se cam încinge. După ce chestiunile de la birou, sau poate și niște probleme de sănătate, te-au sleit de puteri, acum atenția se mută pe parteneriate de business sau romantice. Nu ar strica să analizezi, cât mai realist, ce pretenții ai de la celălalt.

Horoscopul zilei 22 iulie 2021 Pești

Cu starea de bine, nu prea e de joacă. Așa că, în caz constrat, inima va avea de suferit. Pe plan amoros, încă nu te-ai decis dacă să faci un compromis pentru a salva relația sau să deschizi ușa tentanțiilor.

Rețeta zilei la Super Neatza, 21 iulie 2021. Caponata, rețeta lui chef Nicolai Tand... Prognoza Meteo, 22 iulie 2021. Cum va fi vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x