Antena Căutare

Horoscopul zilei, 23 decembrie 2020. Berbecii au probleme pe plan profesional, află ce se întâmplă cu Racii

Veștile nu sunt bune azi. Este un adevărat război pe cer. E foarte multă tensiune, energie explozivă, dar de pe data de 25 decembrie, lucrurile se îndreaptă.

Horoscopul zilei, 23 decembrie 2020 Galerie
Azi este multă tensiune acumulată și este posibil ca lucrurile să degenereze | Antena 1

Horoscop 23 decembrie 2020 Berbec

Dacă ai tot băgat sub preș frustrări legate de relația cu un șef, acum ele ies la suprafață. Pe plan profesional nu este o zi tocmai roz.

Horoscop 23 decembrie 2020 Taur

Spriritele se încing azi din cauza unor diferențe de principii sau de opinie. Chiar dacă unii îți contestă părerile, în cele din urmă vor ajunge tot la vorbele tale.

Horoscop 23 decembrie 2020 Gemeni

În echipa ta se poate isca un adevărat război din cauza banilor. Dacă i-ai spus unui prieten un secret și acum îți este teamă că îl va divulga, pe viitor poate înveți să-ți ții gura.

Horoscop 23 decembrie 2020 Rac

Mai mult ca sigur te simți tras în același timp în mai multe direcții și nu știi cum să te împarți. În loc să dai curs pretențiilor care vin de la un șef sau un partener dominator, trebuie să te pui pe primul loc.

Horoscop 23 decembrie 2020 Leu

Ziua debutează pe un fond tensionat și nu este exclus ca un coleg de la birou să-ți pună bețe în roate sau să le strice relația cu străinătatea.

Horoscop 23 decembrie 2020 Fecioară

Este posibil să te simți presat să termini cât mai repede un deadline și să întâmpini tot felul de obstacole. De nervi, poți scrie e-mail-uri sau mesaje nu tocmai prietenoase.

Horoscop 23 decembrie 2020 Balanță

Confruntările cu partenerul strică azi tot cheful, mai ales că banii par să nu vă ajungă sau au fost cheltuiți nechibzuit. Nu ajută însă la nimic să vă scoateți ochii.

Horoscop 23 decembrie 2020 Scorpion

Încearcă să faci tot ce-ți stă în putință pentru a diminua stresul. Oboseala își spune cuvântul și, dacă nu te oprești tu, corpul, mai devreme sau mai târziu, se va răzbuna.

Horoscop 23 decembrie 2020 Săgetător

Anumite răni emoționale mai vechi, pe care nu le-ai vindecat, provocate de gelozii, se redeschid azi. Dacă nu îți dai seama repede de unde vin nervii, o să te descarci pe copii sau pe partener.

Horoscop 23 decembrie 2020 Capricorn

Este important să înțelegi că nu poți face pe plac tuturor și că la finalul zilei contează ce crezi tu despre tine. Nu permite nimănui să-ți influențeze deciziile.

Horoscop 23 decembrie 2020 Vărsător

Tot ce spui azi poate fi interpretat. De aceea este recomandat să-ți măsori bine cuvintele, trebuie să te temperezi și să nu răspunzi la provocări.

Horoscop 23 decembrie 2020 Pești

Azi vei avea senzația că Universul este pus pe șotii și când simțeau că este liniște și pace, totul se dă peste cap, mai ales pe plan financiar.

Rețetă de ștrudel cu mere și sos de vanilie, preparată de Vlăduț la Neatza cu Răzvan și Dani... Prognoza meteo 23 decembrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x