Live acumAcces Direct
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Horoscopul Zilei 23 iulie 2019, Neatza cu Răzvan și Dani. Amalia Ștefania: Visele Capricornilor se împlinesc

Amalia Ștefania, frumușica de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne prezintă Horoscopul Zilei, 23 iulie 2019, pentru fiecare zodie în parte. Gemeni: Simți cum o energie pozitivă din exterior te ajută în colaborarea cu ceilalți, vei fi surprins în mod plăcut să constați că lucrurile încep să meargă din ce în ce mai bine.

Amalia Ștefania, frumușica de la Neatza cu Răzvan și Dani, prezintă Horoscopul Zilei de marți, 23 iulie 2019, pentru fiecare zodie în parte.

Dacă ești născut în zodia Gemeni, vei simți cum o energie pozitivă din exterior te ajută în colaborarea cu ceilalți. În plus, vei fi surprins în mod plăcut să constați că lucrurile încep să meargă din ce în ce mai bine pentru tine.

Află ce-ți rezervă horoscopul zilei pentru zodia ta!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro