Antena Căutare

Horoscopul zilei 23 noiembrie 2020. Leii iau decizii inspirate legate de bani și investiții, află ce se întâmplă cu Fecioarele

Săptămâna începe bine, dar încă sunt probleme în relațiile amoroase. Azi adopți un ton mai prietenos în discuții, ești mai prietenos și dai dovadă de mai multă înțelegere. 

Horoscopul zilei 23 noiembrie 2020
Săptămâna începe bine, dar încă sunt probleme în relațiile amoroase. Azi adopți un ton mai prietenos în discuții, ești mai prietenos și dai dovadă de mai multă înțelegere. | Antena 1

Berbec. Azi trebuie să-ți fie destul de ușor să găsești mai mult timp pentru tine. Dacă te-a rănit ceva în trecut, acum lucrurile cu mai multă compasiune.

Taur. Ți-ai dorit ceva, dar partenerul s-a prefăcut că nu te înțelege. Azi este o zi perfectă să îi faci pe plac și să repari probleme din trecut.

Gemeni. Chiar dacă mesajele tale nu sunt foarte precise și poate dau un sentiment de confuzie celor din jur, azi vorbești deschis și ele ajung la inima celor din jur.

Rac. Viața ta ar putea părea azi un basm. Vezi oamenii pe care îi iubești din altă perspectivă, cu mai multă empatie.

Leu. Devine foarte clar că ai nevoie de spațiu și de câteva momente să-ți tragi sufletul. Intuiția funcționează la cote maxime și vei lua decizii inspirate legate de finanțe sau chestiuni imobiliare.

Fecioară. Azi vei ajunge mult mai ușor la o înțelegere pe care o vei acredita și legal. Totuși, multe fecioare decid azi că au nevoie de mai multă varietate în viața lor amoroasă.

Balanță. Dacă ai fost foarte posesiv în ultima vreme, acum iei lucrurile mult mai cumpătat.

Scorpion. În ceea ce privește relațiile, scorpionii au ajuns la nivelul în care nu mai judecă și nici nu se mai zbat să înțeleagă de ce nu a mers.

Săgetător. Te simți mult mai apropiat de familie și de cei cu care locuiești, le vezi numai părțile bune.

Capricorn. Ai o dispoziție bună și vei simți nevoia să te reconectezi cu cei dragi. Vei găsi echilibru și te vei simți încurajat să iei unele decizii importante.

Vărsător. Este incredibil ce artificii financiare poți face. O primă, un bonus, care vine înaintea sărbătorilor.

Pești. Universul te-a scos din rutina ta din ultimele zile, rezultatele te încântă. Poate fi vorba de o vizită surpriză, dar îți prinde bine.


Rețetă de pandișpan cu mac și bezea, preparată de Vlăduț la Neatza cu Răzvan şi Dani... Prognoza meteo 23 noiembrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x