Live acumAcces Direct
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Horoscopul Zilei 24 iulie 2019 - Neatza cu Răzvan și Dani. Bătai de cap din cauza banilor pentru Berbeci

Amalia Ștefania, frumușica de la Neatza cu Răzvan și Dani, prezintă Horoscopul Zilei de miercuri, 24 iulie 2019, pentru fiecare zodie în parte.

Amalia Ștefania, frumușica de la Neatza cu Răzvan și Dani, prezintă Horoscopul Zilei de miercuri, 24 iulie 2019, pentru fiecare zodie în parte.

S-ar putea să simțiți dorința de lucru pe lângă casă. Dacă ești Berbec, vei fi neliniștit din cauza unor probleme financiare minore. Nu este cazul să-ți faci probleme. Ai răbdare și ascultă-ți intuiția.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro