Antena Căutare

Horoscopul zilei 24 noiembrie 2020. Balanțele primesc ajutor din partea cuiva drag azi, află ce se întâmplă cu Capricornii

Azi se întâmplă lucruri bune. Dispoziția este excelentă, există succes și la negocieri și discuții, dovada că ai mult mai multă încredere în tine.

Horoscopul zilei 24 noiembrie 2020
Azi se întâmplă lucruri bune. Dispoziția este una buna, există succes și la negocieri și discuții, dovada că ai mult mai multă încredere în tine. | Antena 1

Berbec. Te trezești plin de entuziasm și dornic de un nou început. Este recomandat ca azi să acționezi și să-ți pui planurile cât mai repede în aplicare.

Taur. Azi ai nevoie de o pauză sau de un somn bun. Trebuie să-ți consumi energia doar pe activitățile care merită.

Gemeni. Pot exista mici neînțelegeri cu unii dintre șefi sau prieteni, iar acest lucru se întâmplă din cauza faptului că nu te lasă să-ți exprimi calitățile de lider.

Leu. Cei din jur te vor aprecia azi pentru simțul umorului, dar ai grijă să nu o dai în sarcasm. Pe plan amoros este posibil să ai din nou fluturași în stomac.

Fecioară. Astrele favorizează azi problemele domestice și chestiunile financiare. Pune mai mult accent pe spațiul tău personal.

Balanță. Negocierile decurg foarte bine azi, așa că profită din plin de această energie. Este posibil să primești ajutor din partea cuiva drag.

Scorpion. Azi ai mult mai multă încredere în resursele tale și îți faci planuri pe termen lung. Te vei da peste cap pentru a obține stabilitate economică și pentru cei dragi.

Săgetător. Este o zi în care debordezi de creativitate, dar și de șarm, iar nativii single azi trebuie să facă primul pas.

Capricorn. Munca trece azi în plan secundar și acorzi atenție familiei.

Vărsător. Azi ai chef să te întinzi la povești, dar la subiecte interesante. Ești foarte curios și vrei să cunoști toate detaliile.

Pești. Dacă până acum părea o corvoadă să te ocupi de facturi, azi este o zi numai bună să te organizezi și să o împarți banii așa cum știi tu mai bine.


Rețetă de pâine tricoloră cu mousse de avocado, gătită de Vlăduț la Neatza cu Răzvan şi Dani... Avem nevoie de doi litri de apă pe zi, mit sau realitate?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x