Live acumAcces Direct
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Horoscopul Zilei 25 iulie 2019, Neatza cu Răzvan și Dani. Se schimbă tot pentru zodia Berbec

Amalia Ștefania, horoscopista de la Neatza cu Răzvan și Dani, prezintă Horoscopul Zilei de joi, 25 iulie 2019, pentru fiecare zodie în parte.

Amalia Ștefania, horoscopista de la Neatza cu Răzvan și Dani, prezintă Horoscopul Zilei de joi, 25 iulie 2019, pentru fiecare zodie în parte.

Pentru nativii din zodia Berbec este un moment potrivit pentru a începe un nou stil de viaţă, însă totul ţine de decizia lor. Ar trebui să se ocupe mai mult de propria persoană!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro