Antena Căutare

Horoscopul zilei, 25 noiembrie 2020. Racii au parte de câteva neînțelegeri

Suntem grăbiți să punem lucrurile în mișcare și să începem activități noi. Chiar dacă de dimineață vor exista mici nemulțumiri, spre seară lucrurile revin la normal.

Horoscopul zilei, 25 noiembrie 2020. Racii au parte de câteva neînțelegeri
Horoscopul zilei, 25 noiembrie 2020. Racii au parte de câteva neînțelegeri

Berbec. Astazi ești de neoprit, nimeni și nimic nu poate să îți stea în cale. Știi exact ce vrei și nu te sfiești să bați cu pumnul în masă pentru a cere ce ți se cuvine.

Taur. Ia-ți gândul de la o problemă mai veche pentru binele tău și al celorlalți, nu te mai consuma inutil. Alți Tauri simt nevoia sa fie validați, însă riscă să se înfurie rapid.

Gemeni. Azi ești preocupat de starea prietenilor tăi. În interacțiunea cu ceilalți încolțesc anumite îndoieli și asta poate provoca mici probleme. La locul de muncă nu ești dispus să faci un compromis.

Rac. In prima parte a zilei poți avea parte de mici neînțelegeri, va trebui să găsești un echilibru între dorințele tale și pretenția de a face cuiva pe plac. Pe seară te vei focusa mai mult pe obiectivele tale profesionale.

Leu. Te simți de parcă o anumită persoană ar pune lupa fix pe lucrurile care nu funcționeaza în viața ta. În familie simți nevoia de spațiu, dar nimeni nu te prea ia în serios.

Fecioară. Dimineață îți poate lipsi motivația să duci niște sarcini până la final, dar nu îți permiți luxul să îți iei o zi liberă. Profită de această zi să iei un împrumut sau a te lupta pentru banii care ți se cuvin.

Balanță. Cineva îți poate tăia aripile sau nu te poate susține, iar banii pot deveni un motiv de ceartă.

Scorpion. În prima parte a zilei ai impresia că te învârți în cerc. Te cam scoate din sărite ideea că trebuie să te porți cu unii colegi cu mănuși, deși ai avea multe să le spui.

Săgetator. Dimineață ești mai sensibil, iar reacțiile tale sunt foarte emoționale. S-ar putea să fi asaltat cu pretenții și asta să te obosească teribil.

Capricorn. La primele ore ale dimineții nu prea vezi partea plină a paharului. Pesimismul pe care tu îl numești realism poate deveni frustrant pentru cei din familie și se pot produce discuții aprinse.

Vărsător. Azi te tentează să înveți ceva nou sau să ai parte de experiențe inedite. Oamenii din jur se vor dovedi teribil de încăpățânați, dar macar tu fii flexibil.

Pești. Oamenii sunt azi imprevizibili și te pot lua prin surprindere. Pot exista și unele divergențe care apar de la niște bani, dar nu este nimic grav.

[ivm guid=dsl0gXGVeMB]

Rețetă de pui la rotisor și tartă de cartofi cu pui, preparată de Nicolai Tand la neatza cu Răzvan și Dani... Prognoza meteo 25 noiembrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x