Live acum
Prime Time 20:30Animatie: Vaiana

Horoscopul zilei, 27 iulie 2020. Berbecii pot avea probleme financiare. Zodia care are parte de ceartă în cuplu

Bianca Nuțu, specialist în citirea eu-lui și pasionată de astrologie, prezintă la "Neatza cu Răzvan și Dani" horoscopul acestei zile. Berbecii pot avea probleme financiare.

O zi a schimbărilor! Trebuie să revenim cu picioarele pe pământ și să ieșim din bula în care trăim, pentru că nu corespunde cu realitatea. Astăzi suntem înclinați să investigăm și să analizăm orice fleac, mai mult decât ar trebui. Vom avea tendința să exagerăm, deși înțelept ar fi să păstrăm proporțiile.

Horoscopul zilei, 27 iulie 2020:

Berbec: Cei născuți în zodia Berbec s-ar putea vedea nevoiți să lupte cu toate armele pentru un drept financiar, aspect care poate viza în cazul unor o moștenire, un partaj, în cazul altora un litigiu, un proces.

Taur: Cei născuți în zodia Taur pot fi destul de ostili în relațiile parteneriale, iar dacă este vorba de cuplu, lucrurile pot degenera dacă nativii apelează la mândrie. Pe de altă parte, dacă este vorba de o relație de afaceri, profesională, nativii nu vor ceda foarte ușor.

Gemeni: Cei născuți în zodia Gemeni intră în conflicte la locul de muncă, se ceartă, se răzvrătesc contra unor sarcini și neglijează programul.

Rac: Cei născuți în zodia Rac simt nevoia să se interiorizeze și să nu-și exprime trăirile interioare. Nativii vor căuta refugiu, de la caz la caz, în literatură, în studii de specialitate legate de un subiect de interes pentru ei. Poate vor dori să mai învețe ceva, să aprofundeze un domeniu.

Leu: Cei născuți în zodia Leu pot avea unele probleme cu cineva din familie. Nu este vorba neapărat de conflicte, cât de tensiuni ca urmare a imposibilității nativilor de a face mai mult pentru persoana respectivă.

Fecioară: Cei născuți în zodia Fecioară dau dovadă de exces de zel într-o situație care vizează un dialog, discurs, deplasare sau negociere. Nativii pot fi excesiv de critici, analitici, atenți la tot ce mișcă și punctând minusurile celorlalți.

Pentru mai multe detalii, urmăriți materialul video de mai sus!

Video