Live acumX Factor
Prime Time 20:30X Factor

Horoscopul zilei 27 octombrie 2020. Berbecii pot avea parte de surprize. Află ce se întâmplă cu nativii Fecioară

Călătoriile și studiile sunt în prim-plan. De asemenea, dacă în ultima vreme ne-am măcinat din cauza unor dileme, vom primi în sfârșit și răspunsurile. Trebuie doar să fim atenți la semnele pe care ni le trimite Universul.

Horoscopul zilei 27 octombrie 2020

Berbec

În viața personală, te poți aștepta la tot felul de surprize. Se pot întâmpla lucruri care la prima vedere nu sunt tocmai pozitive, dar pe termen lung se vor dovedi în favoarea ta. Financiar vorbind, nu este exclus să apelezi la un împrumut sau să recuperezi o datorie.

Taur

Nu te ajută la absolut nimic faptul că întotdeauna cauți vinovații în exterior. Într-o relație sau într-un parteneriat, ambele părți implicate fac greșeli, dar atâta vreme cât nu ești dispus să îți asumi responsabilitatea pentru faptele tale, este imposibil să ajungeți la o înțelegere.

Gemeni

De câteva săptămâni este foarte posibil să simți că zi de zi ți se tot pun bețe în roate. S-au adunat o mulțime de fleacuri, dar toate la un loc te fac să nu te simți foarte confortabil. Problemele de la locul de muncă îți provoacă multe frustrări, dar asta doar ca să ai în față tabloul general și să găsești soluțiile potrivite.

Rac

În tine există multă creativitate, iar dacă nu te exprimi, vei simți efectiv că te sufoci. Nu ai nevoie de public, nu ai nevoie de recunoaștere și nici de aplauze, așa că fă-o pentru tine. De asemenea, poate că nu ar strica să nu mai iei lucrurile atât de în serios.

Leu

În cazul în care căutai o soluție pentru a face unele reparații sau schimbări pe acasă, azi ți se poate arăta calea corectă. Nu este exclus ca unele aparate să se fi stricat, dar în loc să te enervezi, gândește-te că putea fi și mai rău. Iar părinții tăi ar putea avea nevoie de sprijin, dar vei ști exact cum să procedezi.

Fecioară

De la mijlocul lui octombrie încoace, nu ar fi de mirare ca planurile tale să fi fost date peste cap. Iar dacă ai mai avut probleme și cu pierderea unor date din calculator sau cu mașina, cu siguranță nu ești în cea mai bnă formă. Însă astză, astrele par aliniate în favoarea ta.

Balanță

Este momentul să îți revizuiești situația financiară și să faci ordine printre facturi. Este posibil să constați că ai mai puțini bani decât credeai, dar nu te îngrijora, pentru că vei găsi o formă să îți crești veniturile.

Scorpion

La orizont se întrevăd noi începuturi, dar momentan îți este recomandat să te pregătești pentru acestea și să îți faci un plan. Nu te grăbi încă să sari la concluzii și exersează răbdarea. Progresul ți-a fost încetinit, dar lucrurile nu vor rămâne așa.

Săgetător

Cei care s-au confruntat cu probleme de sănătate pot primi vestea că vor fi externați sau să descopere un tratament eficient. Multe probleme de sănătate pleacă, însă, de la incapacitatea nativilor de a ierta. Trebuie văzut dacă nu cumva emoțional sunt ținuți captivi într-o poveste dureroasă care s-a petrecut cu mult timp în urmă.

Capricorn

Poate că te simți ziolat de prietenii tăi sau poate că nu ai avut energia necesară să îi asculți pe fiecare în parte. Lecțiile care au ieșit acum la iveală nu fac altceva decât să securizeze relațiile. Să nu îți fie teamă că felul tău diferit de a gândi te face mai puțin popular.

Vărsător

Pe plan profesional este recomandat să reanalizezi unele tactici vechi și să verifici dacă mai funcționează. Experiența anterioară și abilitățile vechi la care nu ai mai recurs de foarte multă vreme, te pot scoate dintr-o încurcătură.

Pești

A sosit vremea să renunți la atitudinea aceea enervantă că tu știi mai bine decât oricine și să devii imparțial când analizezi anumite evenimente. Azi se vor clarifica multe aspecte ce țin de religie, lege sau călătorii.

Video