Antena Căutare

Horoscopul zilei 28 ianuarie, prezentat de Bianca Nuțu la Neatza cu Răzvan și Dani. Informațiile momentului pentru zodii

Astăzi suntem premiați sau taxați pentru alegerile noastre din trecut. Altfel spus, culegem cee ace am semănat.

horoscop
Horoscop 28 ianuarie 2021 | profimedia

Vor avea surprize cei care nu au găsit un echilibru între generozitate și egoism, între mândrie și modestie. De asemenea, ne vom convinge astăzi că unde dragoste nu e, nimic nu e.

Horoscop 28 ianuarie 2021 Berbec

Astăzi ajungi la concluzii importante ce au legătură cu iubirea, copiii sau chiar relația cu tatăl. Ai de rezolvat și unele chestiuni spinoase, pe plan amoros, iar alți Berbeci se pot trezi în lumina reflectoarelor și să aibă parte de momentul lor de faimă.

Horoscop 28 ianuarie 2021 Taur

Relația cu cei din familie e anevoioasă, chiar tensionată astăzi. În cazul în care ai tăi nu au încredere în tine și ți-au tăiat constant aripile, astăzi se pare că dai în clocot. Se anunță și oportunități profesionale, dar încă nu ești decis dacă să le accepți sau să le întorci spatele.

Horoscop 28 ianuarie 2021 Gemeni

În urma unui mesaj sau a unei informații pe care o primești, ar trebui să te lămurești în privința unei chestiuni personale. Te mai poți aștepta să obții un contract sau o diplomă.

Horoscop 28 ianuarie 2021 Rac

Emoții reprimate legate de bani, proprietăți, talente și valoare personală ies acum la iveală. Îți recomand să nu arunci cu banii în stânga și în dreapta, bazându-te pe o sumă care urmează să vină. Asta pentru că s-ar putea să mai întârzie. Iar pe plan personal, mulți Raci încheie definitive un parteneriat.

Horoscop 28 ianuarie 2021 Leu

Ai undă verde să faci transformări radicale pe care le-ai început încă de anul trecut. Ești foarte aproape de a finaliza un proiect sau de a duce o relație în direcția pe care o vrei tu.

Horoscop 28 ianuarie 2021 Fecioară

Poți descoperi la timp o explicație pentru simptomele din ultima vreme, asta dacă nu te-ai simțit foarte bine. Universul tot dă semne că te supra-soliciți mental și că e cazul să dormi și să te odihnești.

Horoscop 28 ianuarie 2021 Balanță

Astăzi te vei decide dacă echipa, prietenii sau cercul social în care te învârți te ajută să te dezvolți sau ești ținut pe loc. Totuși nu e recomandat să cazi nici în extrema cealaltă și să consideri că nu poți străluci pe cont propriu.

Horoscop 28 ianuarie 2021 Scorpion

Este momentul să privești cu 6 luni în urmă și să cântărești ce ai realizat. Acum culegi ce ai semănat. Așa că dacă profesional vorbind nu ești unde ți-ai dorit, înțelept ar fi să îți asumi responsabilitate, nu să cauți vinovați în altă parte.

Horoscop 28 ianuarie 2021 Săgetător

S-ar putea să fii implicat în tot felul de negocieri și nu ar fi de mirare ca foarte curând să ajungi la un acord. Nu te aștepta însă ca totul să fie doar lapte și miere. Poți câștiga mai mulți bani, dar și responsabilitățile sunt pe măsură.

Horoscop 28 ianuarie 2021 Capricorn

Astăzi ești pus pe jar. Depinde doar de alegerile tale de până acum dacă arzi de pasiune sau de nervi. Vestea bună este că ar trebui să vină bani frumoși din partea unei moșteniri sau a unui partaj, sau poate chiar din partea unor comisioane.

Horoscop 28 ianuarie 2021 Vărsător

Surprizele se țin lanț când vine vorba de căsnicii, parteneriate și colaborări. De asemnea, sunt nativi care au de-a face cu procese, anchete și astăzi vor primi vești importante. Iar Vărsătorii singuri au parte de incidente memorabile.

Horoscop 28 ianuarie 2021 Pești

Devine foarte limpede tot ce te-a blocat la locul de muncă. Evită însă accesele de superioritate și aroganță și totul va fi bine. Și tot azi ai șansa de a face pace cu trecutul. Este timpul să închizi o rană emoțională.

Cum arătau Răzvan Simion și Dani Oțil, acum 13 ani în urmă, când înregistrau prima emisiune de Neatza cu Răzvan și Dani ... Prognoza meteo 28 ianuarie 2021. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x