Căutare Live

Horoscopul zilei, 28 iulie 2020. Zodia care are mari probleme la serviciu

Bianca Nuțu, specialist în citirea eu-lui și pasionată de astrologie, prezintă la "Neatza cu Răzvan și Dani" horoscopul acestei zile. Zodiile care sunt super nervoase!

A fost un început de săptămână complet și s-ar putea să fi trebuit să luați niște decizii dure. Acest fel de lucruri rămân cu tine. Dar ceea ce nu te omoară te face mai puternic și vei vedea adevărul azi.

Horoscopul zilei, 28 iulie 2020

BERBEC: Este timpul să crești și să adopți o abordare mai responsabilă dacă vrei să avansezi și să reușești. Adoptați aceasta ca tactică zilnică, rămâneți pozitiv și veți obține orice vă stabiliți. Perseverează, vei ajunge acolo! În relația dvs., comunicarea este esențială. Spune-i partenerului tău ce ai nevoie de la el și duce-ți legătura la nivelul următor. Onestitatea este cea mai bună politică!

TAUR: Astăzi pare a fi o zi foarte pozitivă pentru tine. Te simți în vârful lumii, starea ta de spirit este excelentă și te bucuri de succes și recunoaștere profesională în sfera socială. Toate obiectivele tale au fost îndeplinite și deci nu ai de ce să-ți faci griji. Deoarece nu există nimic care să aibă nevoie de atenția dumneavoastră imediată, profitați de această ocazie pentru a vă odihni și a reîncărca bateriile.

Prognoza Meteo, 28 iulie 2020. În ce zonă din țară se anunță, azi, caniculă

GEMENI: Încercați de mult timp să realizați anumite lucruri, dar, din păcate, evenimentele nu par să ia direcția dorită. În loc să te dezamăgești și să renunți la toate eforturile tale, încearcă să te regrupezi. Stabiliți-vă un program nou și mai viabil, care vă va permite să treceți de tot ceea ce aveți în minte.

RAC: Lucrurile sunt oarecum tensionate atât în viața ta generală, cât și în ceea ce privește relațiile tale cu cei care te înconjoară. Dacă nu doriți ca problemele să se înrăutățească, schimbați-vă atitudinea și aduceți toată diplomația pe care o puteți aduna. Procedând astfel, tensiunile ar trebui să se disipeze și veți obține, în sfârșit, liniștea de care sufletul tău are nevoie.

LEU: Armează-te cu rațiune și cu nervii de oțel astăzi! Doar așa vei putea să te ridici la nivelul provocările care se prezintă și să ieși victorios. Trebuie să fii mai adaptabil la circumstanțe, pe măsură ce apar și să oferi mereu totul. Acest lucru te va ajuta să rămâi conectat și să te întorci la un ritm mai relaxat de zi cu zi.

Pentru mai multe detalii, urmăriți clipul video de mai sus!

Prognoza Meteo, 28 iulie 2020. În ce zonă din țară se anunță, azi, caniculă... Dani Oțil, revoltă în direct! Matinalul a avut o discuție aprinsă în culisele emisiunii Neatza: "Nu vreau conversaț...
Ultimele știri