Antena Căutare

Horoscopul zilei 28 mai 2021, prezentat de Bianca Nuțu la Neatza cu Răzvan și Dani. Informațiile momentului pentru zodii

Astăzi, 28 mai 2021, suntem productivi și reușim să ne atingem multe obiective. La capitolul răbdare nu stăm însă bine deloc mai ales că avem sentimentul plăcut că urmează să se întâmple ceva bun. Totodată, acum este momentul ideal să vorbim despre ceea ce simțim.

Semnele zodiacale și două inimi roșii, în centru Galerie
Horoscopul zilei 28 mai 2021, prezentat de Bianca Nuțu la Neatza cu Răzvan și Dani. Informațiile momentului pentru zodii | Profimedia

Pentru nativii Gemeni, relațiile lor au prioritate astăzi, 28 mai 2021, și își vor îndrepta toată atenția încercând să găsească soluții practice. Citește mai jos informațiile momentului despre fiecare zodie!

Horoscopul zilei 28 mai 2021, prezentat de Bianca Nuțu la Neatza cu Răzvan și Dani

Bianca Nuțu de la Neatza cu Răzvan și Dani a analizat fiecare zodie în parte. Iată horoscopul zilei 28 mai 2021.

Horoscopul zilei 28 mai 2021 Berbec

În cazul în care voiai să pleci într-o călătorie și nu aveai banii necesari, astăzi găsești o soluție. Ești super carismatic și asta îți aduce doar avantaje pe plan profesional, spun astrele.

Horoscopul zilei 28 mai 2021 Taur

Astăzi pot apărea tot felul de discuții despre comisioane, datorii sau moșteniri. Din fericire, chiar dacă ai avut unele episoade chinuitoare, acum îți recapeți echilibrul mai ales pe plan profesional.

Horoscopul zilei 28 mai 2021 Gemeni

Pentru nativii Gemeni relațiile lor au prioritate astăzi și își vor îndrepta toată atenția încercând să găsească soluții practice. Totodată, ei se vor asigura că elementul surpriză nu va lipsi din viața lor amoroasă.

Horoscopul zilei 28 mai 2021 Rac

În echipa ta, poți descoperi un om de încredere. De asemenea, o femeie ți-ar putea fi astăzi de mare ajutor. Vestea bună este că interacționezi cu ceilalți cu mai mare ușurință.

Horoscopul zilei 28 mai 2021 Leu

Te simți în largul tău și stai la povești cu oricine este dornic să te asculte. În plus, surprinzător, cineva pe care îl consideri, poate, la nivel superior ar putea să își exprime acum sentimentele.

Horoscopul zilei 28 mai 2021 Fecioară

Se anunță ceva bun pe plan profesional. De asemenea, se întrevăd și oportunități financiare, iar personal vorbind, ți s-ar putea reproșa că ești prea rece și indiferent.

Horoscopul zilei 28 mai 2021 Balanță

În familie ies la iveală tot felul de discuții. Unele Balanțe și-au pus ceva în cap, dar încă amână să deschidă subiectul asta pentru că se tem de reacțiile celor din jur. Mai sunt și nativi care primesc sprijin financiar de la mama lor.

Horoscopul zilei 28 mai 2021 Scorpion

Jonglezi cu mai multe sarcini deodată fără să dai însă greș. În plus, deși de obicei ești misterios și preferi să îți păstrezi trăirile doar pentru tine, astăzi simți nevoia să faci declarații, iar pe plan financiar se anunță un câștig important.

Horoscopul zilei 28 mai 2021 Săgetător

Astăzi te interesează banii mai mult decât orice. De asemenea, poți bate palme cu un coleg și împreună să demarați o colaborare.

Horoscopul zilei 28 mai 2021 Capricorn

Dacă așteptai un semn de tandrețe din partea cuiva, astăzi sunt șanse mari să îl și primești, iar alți Capricorni devin spontani și fac ei primul pas. Iată cum viața amoroasă se încinge!

Horoscopul zilei 28 mai 2021 Vărsător

Din cauza oboselii, nu ești în cea mai bună formă, dar asta nu înseamnă că vei rata șansa unui flirt. Ți-ar prinde bine o plecare romantică așa că nu mai sta pe gânduri și organizează-te de pe acum.

Horoscopul zilei 28 mai 2021 Pești

Ca să profiți realmente de energia acestei zile, nu refuza nicio invitație. De asemenea, mulți nativi vor fi încântați de veștile pe care le primesc acum.

Prognoza Meteo, 28 mai 2021. Cum va fi vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi... Kaiserscmarrn cu sos de căpșuni, rețetă de clătite austriece preparată de Vlăduț la Neatza cu Răzvan și Dani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x