Horoscopul zilei 28 octombrie 2020. Nativii Săgetător pot fi atrași de persoane care nu au tocmai cele mai bune intenții

Veștile de astăzi nu sunt rele, mai ales că luna se va muta în curând în Berbec și vom fi mult mai motivați și mai energici. Dacă nu suntem atenți, astăzi ne putem implica mai mult decât e cazul în poveștile altora.

Horoscopul zilei 28 octombrie 2020. Nativii Săgetător pot fi atrași de persoane care nu au tocmai cele mai bune intenții

profimedia

Berbec

Zile următoare ar trebui să te pui pe tine pe primul plan, stabilind o strategie concretă pentru a-ți îndeplini un obiectiv. Ambiția nu e suficientă și este nevoie și de fapte.

Taur

Vei simți nevoia să îți dai un refresh sau un restart. Până pe 21 noiembrie vei face tot ce îți stă în putință pentru a calma spiritele la locul de muncă. Este posibil ca prin intermediul jobului să ajungi să interacționezi cu persoane interesante.

Gemeni

Pot izbucni conflicte cu prietenii. Alți Gemeni pot ierta pe cineva, mai ales pentru că până pe 21 noiembrie vor fi mai diplomați și împăciuitori.

Rac

Astăzi marea ta dorință este să preiei controlul, așa că la birou o să ai o atitudine mai bossy decât de obicei. Totuși problemele de acasă te împiedică să te concentrezi 100%.

Leu

Azi poți prezenta anumite idei pe care nu le înțelegi decât tu. Unii Lei au un chef nebun să contrazică tot ce spun cei din jur. În cazul unor dispute, nu se vor da înapoi și își vor apărea punctul de vedere.

Fecioară

Astăzi discuțiile în contradictoriu pleacă de la chestiuni financiare. Unele Fecioare sunt nemulțumite de felul în care se împart niște bani sau de un partaj. Pe plan personal simt nevoia unor conexiuni mult mai profunde.

Balanță

Reproșurile și nemulțumirile sunt la ordinea zilei. Nu este însă nimic ce nu ar putea fi depășit.

Scorpion

Oamenii din jur nu au răbdare să îți urmeze până la capăt un discurs sau poate că tu nu mai ai stare să reiei șirul poveștii legat de o situație medicală sau de la locul de muncă.

Săgetător

Poveștile de iubire devin foarte intense mai ales dacă de curând ai trecut cu cineva de la statul de prietenie la ceva mai serios.

Capricorn

Este foarte posibil să apară tot felul de responsabilități acasă care să te distragă de la muncă. Nu vei fi prea încântat, dar te vei ocupa, ca de obicei, de toate.

Vărsător

Astăzi spui ceva și se va înțelege cu totul altceva. Așa că nu te enerva și mai explică o dată dacă o persoană îți interpretează greșit mesajele.

Pești

Te scoate din minți să nu fi stabil din punct de vedere financiar. Când vine vorba de bani pot apărea mici dezamăgiri, încurcături și chiar plăți urgente.

Ultimele știri