Horoscopul zilei 29 ianuarie, prezentat de Bianca Nuțu la Neatza cu Răzvan și Dani. Informațiile momentului pentru zodii

Astăzi are loc o mare contradicție și asta pentru că e ceva în noi care ne împige să ieșim în față, să urcăm pe scenă și pe de altă parte tocmai această dorință ne paralizează de frică.

Horoscopul zilei 29 ianuarie, prezentat de Bianca Nuțu la Neatza cu Răzvan și Dani. Informațiile momentului pentru zodii

profimedia

Vrem atenție dar nu vrem să fim expuși. În plus, e o bătălie astăzi între ceea ce simțim și ceea ce gândim.

Horoscop 29 ianuarie 2021 Berbec

Succesul îți este garantat atât vreme cât nu îți păstrezi talentele ascunse, ci le pui în slujba celorlalți. Dacă lucrezi în echipă, nu este o zi bună pentru negocieri și discuții. Lămurește-te mai întâi tu ce așteptări ai.

Horoscop 29 ianuarie 2021 Taur

Oricât ai fi de ocupat, vei găsi timă și pentru chestiunile de familie. Mulți Tauri simt nevoia să stabilizeze o situație care părea scăpată de sub control, iar alții au planuri cu activități imobiliare.

Horoscop 29 ianuarie 2021 Gemeni

Astăzi este destul de dificil să îți găsești echilibrul interior și nu m-aș mira să nu te înțelegi aproape cu nimeni. Asta pentru că până la urmă nici măcar tu nu te înțelegi. Te-ar ajuta totuși să vorbești cu cineva și să te descarci.

Horoscop 29 ianuarie 2021 Rac

Interesul tău pentru chestiuni bănești nu va trece astăzi neobservat. În plus, nu permiți nimănui să te influențeze în luarea unor decizii financiare. Cei mai mulți bani, îi poți cheltui astăzi pentru un copil sau pentru înfrumusețare și confort.

Horoscop 29 ianuarie 2021 Leu

Oamenii din jur te-ar putea găsi astăzi cam plin de tine și se pot rapid întoarce împotriva ta. La polul opus sunt însă și Lei care sunt înconjurați de admiratori dispuși să le facă pe plac.

Horoscop 29 ianuarie 2021 Fecioară

Oboseala își spune în continuare cuvântul și mai mult decât atât ești copleșit de tot felul de gânduri pe care nu le poți alunga. Cu cât despici firul în patru și supra-analizezi o situație, cu atât vei fi mai epuizat.

Horoscop 29 ianuarie 2021 Balanță

Nu ar fi de mirare să faci unele modificări în ceea ce privește obiectivele pe care ți le-ai propus acum ceva vreme. De asemenea, unele prieteni pot să îți dea ceva de furcă astăzi.

Horoscop 29 ianuarie 2021 Scorpion

În adâncul sufletului tău îți dorești mai multă vizibilitate în carieră, dar lipsa de încredere în tine te cam ține pe loc. Sunt și Scorpioni însă care iau decizii importante pe plan profesional deși ar trebui să le mai amâne. Iar unii nativi vor împinși de la spate de părinți să se întoarcă la muncă.

Horoscop 29 ianuarie 2021 Săgetător

Ai multe idei, multe planuri, dar e important să analizezi cât de realiste sunt. Evită astăzi discuțiile în contradictoriu și nu ține cu dinții de principiile tale. Mai ales că se pare că acționezi din încăpățânare, nu din convingere.

Horoscop 29 ianuarie 2021 Capricorn

Astăzi poți face unele descoperiri, dar mai mult ca sigur vei vrea să le ții doar pentru tine. În orice caz, nu uita că oamenii nu pot să îți citească gândurile și dacă vrei ceva trebuie să ceri.

Horoscop 29 ianuarie 2021 Vărsător

Vei avea parte de situații imprevizibile legat de căsnicie sau parteneriate de business. În cazul în care atenția ta este îndreptată mai mult asupra telefonului decât asupra omului din fața ta, vor exista consecințe.

Horoscop 29 ianuarie 2021 Pești

Îți poți pune jobul în pericol mai ales dacă discuția cu un șef se aprinde pe tema colegilor. Lucrurile escaladează și dintr-una într-alta lucrurile pot deveni ireparabile. De asemenea, nu lua decizii astăzi pentru că ești mult prea subiectiv.

Ultimele știri