Antena Căutare

Horoscopul zilei, 3 decembrie 2020. Nativii Rac au chef de o schimbare, află ce se întâmplă cu Berbecii

Bianca Nuțu, specialist în citirea eu-lui și pasionată de astrologie, prezintă la "Neatza cu Răzvan și Dani" horoscopul zilei. Veștile minunate așteptăm să vină mai spre seară, asta pentru că la începutul zilei suntem nervoși, iar odată ce ne-am pus ceva în cap ne răzgândim cu greu.

Horoscopul zilei, 3 decembrie 2020. Nativii Rac au chef de o schimbare, află ce se întâmplă cu Berbecii Galerie
Horoscopul zilei, 3 decembrie 2020. Nativii Rac au chef de o schimbare, află ce se întâmplă cu Berbecții | Profimedia

Dimineața poate fi mai tensionată, dar după-amaiza devenim calmi. Importnat este ca astăzi să nu ne luăm la întrcere doar de dragul competiției, fără nicio altă miză.

Horoscopul zilei de 3 decembrie pentru fiecare zodie

Berbec

Cresc aștăzi șansele să iei decizii la nervi. Ești atât de grăbit să-ți atingi un obiectiv încât sari unele etape sau ignori orice avertisment. Acsă este doar un pas până la ceartă.

Taur

Trebuie să te domolești puțin și să nu iei nicio decizie până nu ai tabloul complet. S-ar putea să fii nevoit să iei niște hotărâri financiare, dar analizează bine înainte, atât avantajele, cât și dezavantajele.

Gemeni

Ia în calcul fiecare informație pe care o primești până acum, iar apoi trage o concluzie. Pot apărea unele neînțelegeri legate de salariu sau e posibil să ai discuții în contradictoriu cu un prieten despre bani.

Rac

Ai chef de o schimbare, dar nu-ți da toată lumea peste cap, dacă nu știi exact ce vrei. Sunt șanse mari ca spritele să se încingă după o ședință cu șefii.

Leu

Ai în agendă multe lucuri pe care trebuie să le rezolvi, însă nici tu nu mai știi cu ce să începi. Poveștile tale de dragoste, mai ales cele din trecut, au o energie destul de apăstoare.

Fecioară

Dacă te forțezi peste măsură pentru ca lucruile să fie gata atunci când vrei tu este inevitabil să nu te simți frustrată astăzi. Deadline-urile nu vor fi respectate foarte ușor.

Balanță

Dimineață nu ai rănbdare deloc și tentația este deja să te arunci în mijlocul acțiunii și nu doar că ești dornic de muncă, dar ai pretenția ca partenerul să țină ritmul cu tine și de aici pot ieși scântei.

Scorpion

Ar fi potrivit să te abții de la comentarii azi sau cel puțin sau să comunici pe un ton amiabil ce te deranjează. Folosește-ți mai degrabă energia să muncești, decât să te lupți pentru dreptate.

Săgetător

Ești destul de tensionat azi și poți fi protagonistul unei scene de gelozie. Nu pune la suflet tot ce își spun ceilalți și întrerupe discuțiile care nu sunt constructive.

Capricorn

Astăzi vrei cu orice preț să fii primul și vezi o competiție în orice. Mai mult, ești totuți dispus să investești din ambiția ta și în proiectele altora. Dimineața, discuțiile cu partenerul sunt mai mult înțepături.

Vărsător

Graba strică treaba și ar trebui să iei asta în calcul de la prima oră. Nu ai stare și ari de la una la alta și întreci un pic măsura cu un coleg de la muncă.

Pești

În prima parte a zilei ești impulsiv și sari ca ars la oricine care nu este de acord cu tine. Până spre seară îți vei recăpăta calmul.

Citește în fiecare zi horoscopul pe www.a1.ro

Rețetă de supă cremă de cartofi cu praz, gătită de Nicolai Tand la Neatza cu Răzvan și Dani... Prognoza Meteo, 3 decembrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x