Live acumObservator Sport
Prime Time 20:30X Factor

Horoscopul zilei 30 octombrie 2020. Berbecii pot avea probleme financiare, află ce se întâmplă cu Peștii

Află previziunile astrale pentru 30 octombrie 2020 și citește horoscopul zilnic prezentat de Bianca Nuțu, specialist în citirea eu-lui și pasionată de astrologie.

Horoscopul zilei

Berbec

Este cel mai nepotrivit moment să ceri o mărire de salariu, să vrei creșterea veniturilor dintr-o sursă nouă sau să închei o negociere. În plus, cineva apropiat poate intra într-o încurcătura și va avea nevoie de sprijinul tău.

Taur

O persoană îți va spune ceva și faci niște legături, dai peste un e-mail, poate afli un secret și se va face lumină. Vei avea parte de claritate într-o situație ce ține de un partener romantic sau de business.

Gemeni

Pot ieși la suprafață adevăruri personale foarte drureroase. O să conștientizezi ce îți lipsește din viață și o să îți dorești să faci lucrurile diferit.

Rac

A sosit vremea să te debarasezi de oamenii care te stresează și care pun presiune inutil pe tine. Oscilezi între a pune punct unei relații sau să vă apropiați din nou.

Leu

Poți avea parte de o promovare, un mare pas în față sau un avans în carieră. Totuși, azi vei avea parte de incidente neprevăzute la locul de muncă. Leii pot semna azi demisii sau vor afla ce decizii s-au luat pe la spatele lor.

Fecioară

Nu este o idee bună să iei decizii bazându-te pe ce simți în acest moment. Așteaptă să ai toate piesele unui puzzel și apoi acționează.

Balanță

Când credeai că ai scăpat, vin și alte cheltuieli neașteptate. Acestea pot fi niște taxe, datorii de care ai uitat sau poate că le-a ratat contabilul. Sau, pur și simplu, pot fi niște plăți pentru un proiect creativ, care nu era inclus în buget.

Scorpion

Relațiile de tot felul vor declanșa azi incidente la care nici nu te gândeai. Îți vor lăsa un gust amar, însă este spre binele tău. Mulți scorpioni au parte și de despărțiri neașteptate.

Săgetător

Nu îți mai găsești echilibrul emoțional și este cazul să faci o schimbare, dar tot amâni momentul. Poate că vrei să renunți la un job, dar te temi că nu te poți descurca financiar.

Capricorn

Sunt oameni în jurul tău care îți vor demonstra că nu te poți baza pe ei. De asemenea, poți descoperi lucruri neplăcute despre partenerul tău, care te vor da peste cap.

Vărsător

Dacă îți cauți un job nou este posibil ca rezultatul să nu fie cel așteptat. Probabil ca una dintre condiții să fie să te muți în alt oraș, dar nu vei putea alege între familie și carieră.

Pești

Evită să faci deplasări care nu sunt necesare, iar dacă urmează să călătorești, ia în calcul că se pot întâmpla lucruri pe care nu le-ai anticipat.

Video