Căutare Live

Horoscopul zilei, 4 iunie 2020. Nativii Berbec își îndreaptă atenția către muncă și carieră. Ce zodie este obsedată de bani

Bianca Nuțu, specialist în citirea eu-lui și pasionată de astrologie, prezintă la "Neatza cu Răzvan și Dani" horoscopul acestei zile. Nativii Berbec își îndreaptă atenția către muncă și carieră.

O zi reușită. Or să ne ajute cei din jur să ducem la bun sfârșit proiectele cu care ne luptăm de mult și să începem lucruri noi.

Horoscopul zilei, 4 iunie 2020:

Berbec

Toat atenția ta este îndreptată spre muncă și carieră. Nu vrei să mai pierzi vremea, ci să faci activități cât mai constructive. Totuși, azi nu vei fi scutit de problemele care au legătură cu banii.

Taur

Azi poți rezolva o problemă apăsătoare și destul de complicată. Dacă aplicii pentru un credit sau pentru un împrumut ți se va lua o povară de pe umeri. În orice caz, pe termen lung este de așteptat să fii promovat sau să ți se mărească salariul

Gemeni

Ești principalul factor de progres și așa vei fi o lungă perioadă de acum înainte, în relația de cuplu, dar și în alte asocieri, la fel de importante.

Rac

Ești invitat la o lungă perioadă de retragere din activitatea publică sau, cel puțin, la o cercetare serioasă a scopurilor pe care merită să le urmărești de acum înainte.

Pentru mai multe detalii, urmăriți materialul de mai sus!

Holograf, melodie pentru pandemie! Piesa „N-ai de ce să pleci” e senzație curată... Prognoza Meteo, 4 iunie 2020. Temperaturile ajung la valorile de vară, dar nu scăpăm de ploi...
Ultimele știri