Antena Căutare

Horoscopul zilei, 8 aprilie 2020. Nativii berbec se pot simți agasați și sufocați în relațiile lor

Bianca Nuțu, specialist în citirea eu-lui și pasionată de astrologie, prezintă la "Neatza cu Răzvan și Dani" horoscopul acestei zile. Iată ce zodii vor avea parte de noroc.

Balanță

Fiind o zi marcată de Luna Plină în Balanţă, eşti direct vizat de energia care se dezvoltă acum. Aşadar, domeniul de viaţă care se cere reconfigurat şi analizat este cel relaţional. Probabil eşti nevoit să clarifici unele relaţii din viaţa ta, indiferent dacă acestea sunt din zona profesională sau personală. Cert este că s-au acumulat tensiuni acolo, iar acum e bine să faci un pas înapoi şi să recunoşti eventualele greşeli făcute faţă de cineva apropiat. Chiar dacă această zi poate părea apăsătoare, este benefică, prin schimbările care se pot produce în interiorul tău. Însă, pentru asta e nevoie să fii atent la reacţiile celor din jur şi la felul în care te percep.

Taur

O zi destul de încordată la locul de muncă. Fie eşti copleşit de volumul de muncă, fie te confrunţi cu tot felul de întârzieri, amânări sau blocaje, fie comunicarea cu colegii este viciată. În orice caz, e nevoie să-ţi dozezi cât mai eficient energia, pentru a face faţă cu bine tuturor provocărilor care apar. E bine de ştiut că astăzi este foarte importantă cooperarea cu cei din jur şi capacitatea ta de a fi clar în ceea ce transmiţi mai departe. Cu alte cuvinte, ar fi bine să-ţi asumi greşelile care se strecoară pe parcursul desfăşurării activităţii lucrative. În plus, este o zi care, prin starea fizică nu tocmai grozavă, doreşte parcă să-ţi atragă atenţia că e timpul să ai mai multă grijă de tine.

Gemeni

Este posibil ca ziua de astăzi să accentueze nişte tensiuni existente în relaţia sentimentală sau în relaţia cu o altă persoană dragă. Practic, nemulţumirile tale se referă la atenţia insuficientă pe care o primeşti şi la o serie de aşteptări pe care le ai de la ceilalţi şi care acum sunt blocate. Totuşi, astăzi ai şansa să conştietizezi care sunt schimbările pe care le poţi face, astfel încât să te simţi mai liber în acele relaţii. Poate fi vorba despre a renunţa la posesivitate şi control. Pe de de altă parte, Luna Plină de astăzi ar putea să-ţi stimuleze dorinţa de libertate şi de exprimare creativă, aşa că se pot dizolva şi unele blocaje interioare care te-au oprit până acum să iniţiezi un anume proiect.

Rac

Luna Plină de astăzi activează, în cazul tău, zona sufletului şi zona carierei. Având în vedere că se dezvoltă o cantitate foarte mare de energie, este posibil ca acum să ai curajul necesar pentru a iniţia unele schimbări cu impact important asupra rolului şi statutului tau social. Practic, astăzi poţi conştientiza mult mai uşor ce-ţi place să faci, care este drumul care te reprezintă cel mai bine, dar şi care sunt inhibiţiile care te-au oprit până acum. Sentimentul pregnant este unul de eliberare din propriile constrângeri mentale, de depăşire a temerilor.

Leu

În ce te priveşte, Luna Plină de pe axa Berbec- Balanţă activează zona comunicării, călătoriilor, schimbului de informaţii, demersurilor administrative. S-ar putea ca ziua să fie destul de agitată la nivel de comunicare. Poate că ai multe mesaje de transmis, ajung multe informaţii la tine, sau e nevoie să te ocupi de ordonarea unor documente. Pe de altă parte, ziua de astăzi, prin provocările pe care le aduce (uşoare tensiuni în relaţiile cu cei din jur) te conştientizează asupra schimbărilor pe care e necesar să le faci, pentru a fi mai eficient şi a te face mai uşor înţeles de cei din jur. Deplasările necesită prudenţă.

Fecioara

Este o zi importantă pentru tine. Aspectul de Lună Plină se formeaza în zona banilor, posesiunilor, acumulărilor materiale. Este posibil ca acest moment să fie unul revelator, mai ales dacă în această perioadă te-ai concentrat, în principal, asupra succesului financiar. Acum poţi vedea foarte clar ce calităţi poţi exploata la tine, ce talente ai şi pe ce te poţi baza în continuare pentru a ieşi dintr-un impas, dar şi pentru a atrage abundenţa în viaţa ta, indiferent de domeniul vizat. Aşadar, este un moment în care eşti invitat să-ti cultivi încrederea în tine, stima de sine. De asemenea, poţi identifica noi culoare de acţiune şi noi metode de lucru, care vor putea fi puse în aplicare doar asumându-ţi unele eforturi.

Balanta

Eşti printre primii vizaţi de aspectul de Luna Plină, acesta având loc în Balanţă. Aşadar, este posibil ca astăzi să fii ceva mai expansiv şi mai dispus să acorzi atenţia celor din jur. Nevoia de socializare este foarte intensă, astfel că devine importantă şi imaginea ta, dar şi felul în care te percep şi te văd ceilalţi. Dacă eşti atent la ce îţi transmit cei din jur, dacă eşti receptiv la remarcile pe care le fac la adresa ta, vei putea realiza ce e de schimbat în modul de a relaţiona cu exteriorul. S-ar putea să-ţi dai seama că până acum ai pus mult prea mare preţ pe părerile altora, ţi-a fost teamă să nu dezamăgeşti sau să nu fii judecat.

Scorpion

Pe de o parte, Luna Plină de astăzi îţi poate atrage atenţia asupra unor probleme de sănătate pe care nu le-ai tratat corespunzător sau asupra unui stil de viaţă care necesită a fi schimbat. Pe de altă parte, poţi realiza că e momentul să faci schimbări fundamentale în cadrul echipei cu care lucrezi, în ce priveşte atitudinea ta, modul de lucru sau de comunicare. Ziua aceasta este potrivită pentru a observa de pe margine, detaşat, tabloul de ansamblu al rezultatelor tale din prezent, atât în plan profesional cât şi personal. Astfel, poţi găsi soluţiile cele mai bune pentru a-ţi creşte performanţele.

Sagetator

O zi plină de pasiune , în care poate lua naştere o idilă dacă eşti singur, sau se pot revigora sentimentele, dacă eşti într-o relaţie deja consacrată. În plus, astăzi poţi primi veşti bune cu privire la un contract pe care îl aştepţi demult. Cu alte cuvinte, este o zi frumoasă, care iţi poate aduce evenimente fericite. Totuşi, evită extravaganţele, mai ales dacă implică nişte costuri considerabile, financiare sau de altă natură. Exuberanţa te poate face, de asemenea, să promiţi mai mult decât poţi face sau să fii mult prea tranşant în comunicarea cu cineva drag. Prin urmare, fii ceva mai rezervat, mai ales faţă de persoana iubită.

Capricorn

Se pare că astăzi Luna Plină în Balanţă te inspiră să faci nişte schimbări care ţin de carieră şi de statutul tău social şi profesional. Poate fi vorba despre reconfigurarea şi eficientizarea unei afaceri, despre schimbarea atitudinii faţă de persoanele cu care lucrezi, mai ales faţă de şefi. In orice caz, aspectele formate azi pe cer te invită să-ti asumi puterea şi autoritatea, să iei măsuri pentru viitorul şi stabilitatea ta profesională. Esential este să ai curajul de a face aceste schimbări, chiar dacă nu ai nicio garanţie că va fi bine. Cu alte cuvinte, dacă joci mare, vei câştiga pe măsură!

Varsator

Eşti tonic, optimist si pus pe fapte mari. Ai o mulţime de idei, dar nu reuşeşti să le ordonezi, din cauza agitaţiei şi nerăbdării. Ai tendinţa să vorbeşti mult şi să faci puţin sau să te apuci de mai multe lucruri, fără să le duci la bun sfârşit . Probabil că multe dintre ideile de acum se vor materializa în curând, aşa că nu forţa lucrurile ,ci ai răbdare. Deplasările cu maşina necesită prudenţă. De asemenea, fii atent cum comunici cu cei din jur. Datorită impulsivităţii, eşti predispus la gafe de tot felul. Noroc că vor fi repede trecute cu vederea.

Pesti

Astăzi, segmentul financiar ocupă un loc privilegiat în atenţia ta. Te gândeşti la mijloace şi metode inedite, prin care să câştigi mai mulţi bani, chiar şi numai prin micşorarea pierderilor. Probabil că vei gasi aceste metode, cu ajutorul unei persoane bine intenţionate, dispusă să te sprijine. Daca astăzi eşti într-un impas financiar, nu intra în panică, pentru că vei găsi o cale prin care să te echilibrezi din acest punct de vedere.Însă, pentru aceasta, este necesar să fii dispus să renunţi la comoditate şi la unele obiceiuri deloc constructive.

Se anunță o nouă ordonanță militară? Care este situația infecțiilor cu coronavirus în România... Ramona Olaru și-a terorizat iubitul. I-a turnat o stică cu apă pe cap, în timp ce dormea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x