Antena Căutare

Horoscopul zilei 8 decembrie 2020. Leii vor câștiga sume importante de bani

Astăzi e o zi bună din punct de vedere astrologic. Ne dorim să excelăm în carieră și totodată acordăm mai multă atenție unui stil de viață sănătos.

horoscop
Horoscopul zilei 8 decembrie 2020. Leii vor câștiga sume importante de bani | profimedia

Suntem mult mai disciplinați și nu ne deranjează responsabilitățile. Pe plan emoțional dăm dovadă de mai multă maturitate și luăm relațiile mult mai în serios.

Horoscop 8 decembrie 2020 Berbec

Ești foarte atent la detalii și principala ta preocupare este să pui capăt situațiilor care au rămas în coadă de pește. De asemenea, ești foarte motivat să obții cele mai bune rezultate în urma unui proiect important.

Horoscop 8 decembrie 2020 Taur

Astăzi ești într-o dispoziție bună și cu chef de distracție. Asta nu înseamnă însă că îți vei neglija sarcinile. Alți Tauri au de-a face cu un străin sau cu o persoană care îi aduce în sfârșit și pe ei cu picioarele pe pământ.

Horoscop 8 decembrie 2020 Gemeni

Dacă simți că nu mai deții controlul asupra unor chestiuni financiare sau imobiliare, nu ar strica să apelezi la ajutorul unui expert. Este o zi bună să discuți cu cei de acasă despre cum cheltuiți bugetul familiei sau cine ce plătește.

Horoscop 8 decembrie 2020 Rac

Este foarte posibil ca o persoană să te laude și să încerce să îți intre în suflet, dar ți-aș recomanda să iei în calcul că are deja planuri ascunse. Alți Raci cad la pace și au un discurs mult mai prietenos.

Horoscop 8 decembrie 2020 Leu

Atenția ta este îndreptată asupra situației financiare și achestiunilor practice. Este recomandat să devii mai strâns șa pungă și imediat vei vedea o îmbunătățire. Cu cât ești mai cu picioarele pe pâmânt, cu atât vei atrage mai mulți bani în această perioadă. Analizează bine ce oportunități ai ș ice surse de venit îți poți crea. În următoarea perioadă norocul va fi de partea ta.

Horoscop 8 decembrie 2020 Fecioară

Pentru starea ta de bine vei începe prin a tăia de pe listă oamenii toxici. Ai mare putere de convingere, dar dacă discursul tău este unul critic și tendința este să îi desfințezi pe ceilalți, vei pierde acest avantaj.

Horoscop 8 decembrie 2020 Balanță

Orice s-ar fi întâmplat în trecut, azi vezi totul cu mai multă înțelegere. De asemenea, dacă simți nevoia ca astăzi să te sustragi dintr-o situație stresantă, nu te învinovății. Ia o pauză. Spre seară te vei simți enrgizat și vei ieși din starea aceasta de apatie.

Horoscop 8 decembrie 2020 Scorpion

S-ar putea să te regăsești în postura celui care trebuie să facă un compromis astăzi în grupul tău de prieteni sau în multinaționala la care lucrezi. Financiar, totul va decurge bine dacă ai un obiectiv precis. Dorințele tale se vor îndeplini, doar că trebuie să îți iei și angajamentul.

Horoscop 8 decembrie 2020 Săgetător

Cariera este principala ta prioritate azi, mai ales pentru că tu dictezi și ceilalți îți urmează sfaturile. Dacă au fost unele probleme la locul de muncă, este ziua perfecta să le rezolvi. Iar la modul general, totul ar fi minunat dacă ai renunța la atitudinea de salvator și a-I încerca să rezolvi mai întâi problemele tale.

Horoscop 8 decembrie 2020 Capricorn

Trage adânc aer în piept și spune tot ce te nemulțumește într-o relație. Totuși, în loc să dai vina pe celălalt, încearcă mai degrabă să îi explicit cum te face să te simți comportamentul său. Și ar fi minunat dacă ți-ar recunoaște și tu partea ta de vină.

Horoscop 8 decembrie 2020 Vărsător

Dacă nu vezi decât partea goală a paharului astăzi, bineînțeles că vei atrage tot mai multe situații neplăcute. Ți-ar prinde bine să îți verși nervii mai degrabă într-o sală de sport. Și în plus ești concentrat pe un proiect pe care te străduiești să îl finalizezi și nu se mai termină odată.

Horoscop 8 decembrie 2020 Pești

Toată lumea are nevoie de tine astăzi. Totuși, deși îți place să spui despre tine că ești o persoană flexibilă, astăzi nu ești dispus să te întrerupi din ce faci nici măcar pentru o secundă dramele imaginare ale nimănui.

Rețetă de friptură de rață cu sos de portocale, gătită de Vlăduț la Neatza cu Răzvan și Dani... Prognoza meteo 8 decembrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x