Antena Căutare

Horoscopul zilei, 8 iunie 2020. Capricornii își pot mări veniturile financiare. Ce zodii pot avea probleme de sănătate

Bianca Nuțu, specialist în citirea eu-lui și pasionată de astrologie, prezintă la "Neatza cu Răzvan și Dani" horoscopul acestei zile. Capricornii își pot mări veniturile financiare.

Nativii unei zodii au cel mai prost început de săptămână. Ei trebuie să fie atenţi atât la relaţiile sentimentale, dar şi la cheltuieli: lunea nu se scot bani din buzunar!

Horoscopul zilei, 8 iunie 2020

BERBEC

În cazul în care ți-ai pierdut job-ul sau anumite contracte, Universul îți aduce azi opotunități profesionale. Cei mai mulți nativi se bucură acum de recunoașterea muncii lor.

TAUR

Este foarte posibil să fii atras să urmezi o nouă formă de studiu. În relații de iubire sau prietenie, știi exact ce ai nevoie pentru a fi fericit.

GEMENI

Astăzi ai o atitudine inspirată, dar şi anarhică. Norocul îţi zâmbeşte, cel putin în muncă, activitate. Pentru cei din zodie care fac parte dintr-un cuplu: atentie, eşti avantajat în comunicare şi în imagine. Trebuie, însă, să eviţi, cu diplomaţie, discuţiile în contradictoriu.

RAC

Conjunctura arată că astăzi poţi coopera foarte bine cu semnele de aer şi foc, dar mai puţin fericit cu semnele de apă si pământ.

LEU

În ceea ce priveşte profesia, dar şi casa, căminul tău, ai multe lucruri nerezolvate şi proiecte amânate, dar astăzi ai şansa să mai rezolvi câte ceva.

Pentru mai multe detalii, urmăriți materialul de mai sus!

Cele mai incendiare petreceri de la malul mării, în prima minivacanță din pandemie. Cum o să vă distrați... Prognoza Meteo, 8 iunie 2020. Vreme se menține caldă, cu ploi trecătoare. Care sunt temperaturile prognozate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x