Antena Căutare

Horoscopul zilei, miercuri, 25 martie 2020. O zodie se confruntă cu o mare problemă! Alta va trebui să recunoască un adevăr neplăcut

Horoscopul zilei, miercuri, 25 martie 2020. O zodie s-ar putea confrunta cu o mare problemă, iar alta ar putea fi nevoită să recunoască un adevăr neplăcut.

Horoscopul zilei, miercuri, 25 martie 2020. Berbec

Concentrează-te cât de mult poți pe propria persoană! Este foarte posibil să treci printr-o criză de identitate, dar dacă ești sincer cu tine, vei găsi un nou sens pe care să îl dai vieții tale, mai ales celei profesionale. Un eșec, un blocaj pe care l-ai experimentat de curând te poate învăța multe despre tine.

Horoscopul zilei, miercuri, 25 martie 2020. Taur

Nu poți să ai un elefant în mijlocul camerei și să te prefaci că nu îl vezi. Dacă până acum ai pretins că o problemă nu te afectează sau că nu există, acum este momentul să o accepți și să cauți să o rezolvi. Urmează o perioadă de introspecție în care te vei retrage în sinea ta și nu vei fi foarte disponibil pentru cei din jur.

Horoscopul zilei, miercuri, 25 martie 2020. Gemeni

Prieteniile, aliații, munca în echipă sau compania pe care o conduci vor fi în atenția ta. Este timpul să analizezi ce resurse ai investit în oameni – de la timp, bani și sentimente – și ce ai primit înapoi. Și e foarte important să recunoști că uneori tu ai oferit mai puțin. Iar aici nu ne referim la lucruri strict materiale.

Urmăriți clipul de mai sus din „Neatza cu Răzvan și Dani” pentru a afla ce le-au rezervat astrele și celorlalte zodii. Horoscopul zilei a fost prezentat, la cel mai iubit matinal, de Bianca Nuțu, specialist în citirea eu-lui și pasionată de astrologie.

Mara Ela Dumitru, candidată la „Cea mai sexy mămică", la „Neatza cu Răzvan și Dani”. Soțul ei i-a făcut cea mai fru... NU există așa ceva! Ce a ajuns să facă un român disperat de nevastă, la metrou, din cauza COVID-19! „A primit ordin de l...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x