Antena Căutare

Horoscopul zilei, vineri, 3 aprilie 2020. O zodie ar putea concepe un copil! Altă zodie scapă de un bolovan imens de pe inimă

Horoscopul zilei, vineri, 3 aprilie 2020. O zodie ar putea trăi pasiuni mistuitoare sau ar putea concepe un copil. Altă zodie scapă de un bolovan imens de pe inimă.

Horoscopul zilei, vineri, 3 aprilie 2020. Berbec

Te așteaptă o perioadă lungă în care vei căuta compania persoanelor inteligente și joviale, iar pe plan sentimental nu mai pui preț doar pe aspectul fizic. Dacă ai o afacere mică, e foarte posibil să îți aducă mai multe venituri decât ai spera.

Horoscopul zilei, vineri, 3 aprilie 2020. Taur

Sunt șanse mari să ți se ia o piatră imensă de pe inimă, legat de o chestiune bănească. Taurii singur pot atrage în viața lor un partener stabil financiar sau pe cineva care lucrează în domeniul bancar. Cadourile vor deveni limbajul iubirii.

Horoscopul zilei, vineri, 3 aprilie 2020. Vărsător

Pregătește-te pentru pasiuni mistuitoare! Fidelitatea ar putea ssă nu fie punctul tău forte. Alți nativi ar putea concepe un copil.

Urmăriți clipul de mai sus din cel mai iubit matinal, „Neatza cu Răzvan și Dani", pentru a afla horoscopul zilei de vineri, 3 martie 2020, și pentru celelalte zodii, de la Bianca Nuțu, specialist în citirea eu-lui și pasionată de astrologie.

La doar 15 ani, Dharia are un hit cu peste o sută de milioane de vizualizări! Ce a dezvăluit fosta concurentă Next Star... „La noi și-ar fi luat-o rău de tot!”. O bombă sexi a făcut cea mai răutăcioasă glumă legată de coronavirus. A fost cât p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x