Antena Căutare

Hunii l-au iubit! Ciobănescul de Asia Centrală, cel mai frumos câine de pază!

Mihai Lazăr, crescător de câini, a venit la Neatza și a vorbit despre ciobănescul de Asia Centrală este una dintre cele mai vechi rase de câini din lume!

Mihai Lazăr, crescător de câini, a venit la Neatza și a vorbit despre ciobănescul de Asia Centrală este una dintre cele mai vechi rase de câini din lume!

Cine vede pentru prima oară în viață un Ciobanesc de Asia Centrala, ramane impresionat de aspectul acestuia.

Istoria acestei rase incepe acum cateva milenii. Hunii, condusi de Atilla au luat acesti caini in companiile lor. Ei erau meniti sa protejeze turma de oi de animalele salbatice ce constituiau un pericol.

Dar, pe langa puterea si constitutia atletica cu care a fost inzestrat, trebuie sa stiti ca acest caine indeplineste cateva "sarcini" vechi de cand lumea: pazirea turmelor si protejarea gospodariilor de raufacatori.

Nu va lasati intimidat de aspectul sau masiv: Ciobanescul de Asia Centrala poate fi extrem de tandru si afectuos cu stapanii, iubitor si jucaus cu copiii. Dar cand vine vorba de straini, nu se sfieste sa-si dovedeasca loialitatea si curajul.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” ca să afli tot ce trebuie să știi despre această rasă specială de câini!

Sursa: alabai.ro

Cele mai tari filme din cinema! Acestea sunt producțiile pe care nu ai voie să le ratezi... Piesa pe care o vei asculta la orice petrecere! Diana Matei & Taraful Cleante au făcut spectacol uriaș! (VIDEO)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x