Antena Căutare

Ia-ți, mireasă, ziua bună, și tu, nuntașule, adio de la băutură! De ce nu e bine să bei prea mult la o nuntă: un clip care te va face să râzi cu lacrimi!

Dimineața devreme, matinal și plin de umor precum bine îl știm, Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News, de la Neatza, un nou clip amuzant de pe net.

Dimineața devreme, matinal și plin de umor precum bine îl știm, Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News, de la Neatza, un nou clip amuzant de pe net.

Cum îi poți enerva pe români cu o singură propoziție! Conaționalii noștri pot fi aprimnși de la o simplă flamă... lingvistică

De data asta, chiar vei râde cu lacrimi, căci... o nuntă se poate transforma în una de pomină, atunci când paharele de băutură nu mai pot fi numărate!

Analia Selis cântă, LIVE, melodia "Baldosa Floja", o piesă latino antrenantă care îi va cuceri pe români! ... „SĂRUT MÂNA, MAMĂ!” Lidia Buble a lansat la „Neatza” hitul primăverii, dedicat celei care i-a dat viață. Mamelor, aveți ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x