Antena Căutare

Idei de sandvișuri pentru a sărbători ziua internațională a sandvișurilor

De ziua internațională a sandvișurilor, Călin Țînțărean, manager bistro, ne prezintă, intervievat de Mădălina Vasile la Neatza cu Răzvan și Dani, ce idei de sandvișuri merită să încercăm.

Sandvișuri de ziua internațională a sandvișurilor Galerie
Trei cele mai interesante idei de sandvișuri

Fiecare dintre noi a pregătit de-a lungul timpului diverse sandvișuri pentru pachetele de a doua zi, clasicele sandvișuri cu care ne-au obișnuit părinții încă de la grădiniță.

Dar cum toate lucrurile evoluează, odată cu tehnologia, nici sandvișurile nu mai sunt cum le știam și putem opta pentru o multitudine de sortimente simple, sau complexe, după pofta inimii..

Mădălina Vasile, reporter la Neatza cu Răzvan și Dani, alături de Călin Țînțărean, manager bistro, ne oferă câteva idei de sandvișuri, din bucătăriile internaționale, pe care le putem comanda în acel bistro, dar pe care le putem pregăti și noi acasă.

Prima idee de sandviș pornește de la sandvișul clasic preparat din felii de pâine cu șuncă și cașcaval. Însă, pentru a-l îmbunătăți atât ca gust cât și ca aspect, avem nevoie de o altfel de pâine, una franțuzească cu miez colorat cu cerneală de sepie. În interior putem adăuga salată verde, felii de brânză ementaler, șuncă de praga și o maioneză preparată în casă.

Idei de sandvișuri pentru a sărbători ziua internațională a sandvișurilor

Sandviș cu pâine de miez

Citește și: Ce putem pune în sandvișurile de la serviciu pentru a fi gustoase și sănătoase. Idei și sfaturi de la Vlăduț

A doua idee de sandviș vine din bucătăria coreeană, un fel de burger, dar cu alte ingrediente decât cel clasic. pentru acesta se folosesc chifle negre, preparate tot cu cerneală de sepie. la interior se pot pune cartofi prășiți, felii de roșii, cașcaval și ceva carne preparată pane.

Idei de sandvișuri pentru a sărbători ziua internațională a sandvișurilor

Sandviș coreean

Cel mai apreciat dintre sandvișuri rămâne sandvișul franțuzesc Croque Madame. Acesta se prepară din felii de pâine toast, iar la interior tartinate cu sos bechamel aromatizat cu nucșoară. peste sos se pot pune felii de cașcaval și de șuncă presată, iar deasupra sandișului, ingredientul care-i dă savoarea și aspectul deosebit, un ou ochi moale, care atunci când este secționat va glazura într-un mod savuros restul ingredientelor.

Idei de sandvișuri pentru a sărbători ziua internațională a sandvișurilor

Croque madame

Idei de sandvișuri pentru a sărbători ziua internațională a sandvișurilor

Croque Madame

Călin Țînțărean ne oferă și istoria acestui sandviș despre care puteți afla accesând videoclipul de mai sus, desprins din cadrul îndrăgitului matinal Neatza cu Răzvan și Dani.

Prognoză meteo, 3 noiembrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi... Sucurile naturale benefice pentru sănătatea organismului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x