Antena Căutare

Imagini de colecție cu Razvan si Dani de acum 15 ani. Cum arătau matinalii la primele emisii de Neatza de la Antena 1

Răzvan și Dani prezintă matinalul de pe Antena 1 de 15 ani. Prezentatorii de la „ Super Neatza cu Răzvan și Dani” au scos de la „naftalină” imagini din arhivă.

Colaj cu Răzvan și Dani Galerie
Echipa Super Neatza aniversează 15 ani de dimineţi speciale la Antena 1 | Antena 1

Neatza cu Răzvan și Dani de la Antena 1 este fără doar și poate una dintre cele mai îndrăgite emisiuni din România. Matinalii sărbătoresc pe 1 februarie 2023 15 ani de dimineți speciale la Antena 1.

27 de ani aveau Răzvan și Dani când au început să prezinte matinalul la Antena 1. Au trecut ani spectaculoși cu transmisiuni live memorabile. De 15 ani Răzvan și Dani au spus „Neatza” de la ora 08:00 și i-au bucurat pe telespectatori.

Citește și: Dani Oțil, imagine emoționantă din perioada copilăriei. Cum a apărut prezentatorul TV pe rețelele sociale

Cum arătau Răzvan și Dani în urmă cu 15 ani

„Anul acesta am decis ca la 15 ani de Super Neatza să aniversăm împreună cu toată gaşca şi nu oricum, ci cu un super bal. Dacă vă aduceţi aminte, la această vârstă începeau, pe vremea noastră (pentru că deja am ajuns şi în etapa în care putem folosi cuvintele astea) celebrele baluri ale bobocilor, prilej numai bun să inviţi fata care îţi plăcea la dans, să n-ai oră de întors acasă şi tot felul de alte motive de sărbătoare.

Pentru noi e un prilej să scoatem de la naftalină imagini de la începuturile noastre în televiziune, să ne amuzăm pe seama colegilor, mai ales că sunt mulţi cei care sunt alături de noi încă de la început şi să le mulţumim telespectatorilor, o dată în plus, că de 15 ani ne răspund la salut, în fiecare dimineaţă”, au declarat Răzvan şi Dani.

Citește și: Te cunosc de undeva! 24 decembrie 2022. Dani Oțil și Răzvan Simion, transformare de senzație în Kurt Russell. Cum au cântat

Echipa Super Neatza aniversează 15 ani de dimineţi speciale la Antena 1

În imaginile „scoase de la naftalină” tinerii Răzvan și Dani de 27 de ani apăreau zâmbitori și dornici să le însenineze diminețile telespectoatorilor. Mai multe imagini de acum 15 ani cu cei doi matinali se regăsesc în galeria foto.

De-a lungul timpului, îndrăgita echipă a matinalului a făcut emisiunea de la mare sau de pe pârtia de schi, a transmis de pe apă sau din aer, a locuit o săptămână într-un mall în scopuri caritabile şi şi-a transformat platoul emisiunii în cele mai spectaculoase decoruri, ori de câte ori a avut ocazia.

Printr-o desfășurare incredibilă de forțe, aceştia au reuşit chiar să construiască un platou excepțional în unul din cele mai spectaculoase locuri din Europa, o insulă în inima Deltei Dunării, inclusă de UNESCO în circuitul rezervaţiilor mondiale ale biosferei, marcând astfel o nouă premieră în televiziune, sau au transmis live din cel mai mare centru logistic din Sud-Estul Europei.

Pe parcursul celor 15 ani au venit mai mulți colegi în echipă, formând astfel Super Neatza cu Răzvan și Dani.

Pe 1 februarie, echipa Super Neatza aniversează 15 ani de dimineţi speciale la Antena 1 cu un super bal...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x