Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI | ora 08.00

Porția de adevăr a zilei: „În România e greu să fii om, dar cel mai greu e...”

 
+2 click pentru
galerie

Răzvan Simion şi Dani Oţil, simpaticii prezentatori de la "Neatza cu Răzvan şi Dani", lansează întrebarea zilei - "Unde ducem vasul de toaletă după ce îl schimbăm?"

„O să ziceți că sunt nebun, că sunt obsedat de lucruri ce nu contează, dar, să știți că ele contează! În România, mi-am dat seama, e greu să fii om, dar cel  mai greu e să fii vas de WC. LA colțul blocului, pe unde trec eu, de două zile și ceva stă, lângă un stâlp, un vas de WC părăsit. Am oprit lângă el, am încercat să intru în contemplație”, a povestit Dani Oțil.

 Tot Dani ne-a propus și un exercițiu de imaginație:

„Imaginați-vă că vreți să vă schimbați vasul de WC, că vreți să faceți o schimbare, să treceți la...mai adânc! În viață, se întâmplă să vrei să-l schimbi! E, unde îl duci pe amărâtul vechi? Nu există cimitir pentru ele!”

Mai multe, în materialul video de mai jos:

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
50 DE ANI DE LA PRIMA ASELENIZARE

vezi mai multe