Antena Căutare

Îți taie răsuflarea! Ruby, super HOT în noul videoclip: "Nu te mai atinge în timp ce vorbești"

Ruby are piesă nou-nouță și un videoclip care te duce cu gândul la distracție,  așa că a poposit în platou și a cântat, în premieră, melodia care se numește "Rochia mea".

Ruby are piesă nou-nouță și un videoclip care te duce cu gândul la distracție, așa că a poposit în platou și a cântat, în premieră, melodia care se numește "Rochia mea".

Brunetă, cu forme de zeiţă şi o privire care l-ar putea provoca până şi pe cel mai fidel bărbat. Ruby s-a dezbrăcat de "rochia ei aducătoare de păcate", iar apariția a fost una incendiară.

Invitată la "Neatza cu Răzvan și Dani", Ruby ne-a povestit și câte ceva despre piesă, videoclip, dar si ce planuri de viitor mai are.

HITUL anului?! Wow! O nouă Lidia Buble și o piesă superbă: Imagini ÎN PREMIERĂ de la noul videoclip, "Sub Apă"... Flavia Mihăşan este propriul barometru al iubirii: "Așa-ți trebuie dacă ți-ai luat iubit șofer de tir. Pleacă de lu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x