Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Poftiţi pe la noi: Poftiţi la munca

Test de cultură generală, în direct, la „Neatza cu Răzvan și Dani”. Jo, Aniri și Diana Stejereanu, luate la întrebări de Dani Oțil. Cine a câștigat

Jo, Aniri și Diana Stejereanu au fost provocate la un test de cultură generală, marți, la „Neatza cu Răzvan și Dani”. Au avut întrebări cu câte două variante de răspuns sau de completat fraze.

Jo, Aniri și Diana Stejereanu au fost provocate la un test de cultură generală, marți, la „Neatza cu Răzvan și Dani”. Au avut întrebări cu câte două variante de răspuns sau de completat fraze.

„Scaunul, cunoscut și sub denumirea de capră, este parte component a cărui instrument muzical – vioară sau cimpoi?”și „Una dintre clădirile-simbol ale Bucureștiului a fost ridicată la sfârșitul secolului trecut din donații publice în urma campaniei «Un leu pentru Ateneu» sau «Dă un ban, nu fi țăran!»?”, au fost dpuă dintre întrebări.

„Pe numele său real Ion Dumitrache, acest vestit interpret de muzică lăutărească și-a luat numele de scenă Nuțu Piteșteanu sau Nelu Ploieșteanu?”, „Unul dintre cele mai cunoscute șlagăre românești din toate timpurile poartă numele cărei legendare frumuseți interbelice, Mița Biciclista sau Zaraza?” și „Papa Francisc, care ne-a vizitat de curând, a mărturisit că a lucrat ca bodyguard sau balerin?”, au fost alte întrebări pentru Jo, Aniri și Diana Stejereanu.

Cine s-a descurcat cel mai bine la testul de cultură general puteți vedea în clipul de mai sus din cel mai iubit matinal, „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum!